Mozifilmek
Megtorlás (Brimstone) thriller, western
Attól a pillanattól kezdve, hogy Liz meglátja a városba érkező új tiszteletest, tudja, hogy ő és családja nagy veszélyben vannak.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Megtorlás

Brimstone

holland, francia, német, belga, svéd, angol, amerikai film (2017)
thriller, western
18 éven aluliak számára nem ajánlott!
"Óvakodjatok a hamis prófétáktól" - hirdeti a vadnyugati kisvárosba érkezett új tiszteletes (Guy Pearce). A karizmatikus férfi gyorsan megnyeri magának a közösség tagjait, de egy szempár rettegéssel telik meg a látványától: Liz (Dakota Fanning) az egyetlen, aki tudja, hogy éppen a prédikátor az a báránybőrbe bújt ragadozó farkas, amelytől a férfi a szónoklatában óva int. A fiatal nő már többször próbált szakítani sötét és erőszakkal teli múltjával, de a tiszteletes személyében az újra utolérte őt. Johannának most döntenie kell, hogy tovább fut, vagy szembenéz a férfival és a pokollal, amelytől eddig menekülni próbált.

Martin Koolhoven holland rendezőzseni, részben Magyarországon forgatott filmje egy fiatal nő története, aki a férfiak uralta kegyetlen világban saját kezébe veszi a sorsát. Brutális, zsigerileg ható western-thriller, Dakota Fanning, Guy Pearce, Kit Harington és Carice van Houten főszereplésével.
Megtorlás (Brimstone) Dakota Fanning és Guy Pearce
Megtorlás (Brimstone) poszter
Szereplők: Dakota Fanning, Carice van Houten, Guy Pearce, Kit Harington, Paul Anderson, Emilia Jones, Carla Juri, Vera Vitali, Ivy George, William Houston, Jack Roth, Naomi Battrick, Joseph Kennedy, Tygo Gernandt, Frederick Schmidt, Bill Tangradi, Justin Salinger, Dorian Lough, Jack Hollington, Peter Blankenstein, Adrian Sparks, Sam Louwyck, Alexandra Guelff, Martha Mackintosh, Dan van Husen, Tim Ahern, Andrew Harwood Mills, Hon Ping Tang, Leon van Waas, Joe David Walters
Rendező: Martin Koolhoven
Forgatókönyv: Martin Koolhoven
Operatőr: Rogier Stoffers
Vágó: Job ter Burg
Zene: Junkie XL
Látványtervező: Floris Vos
Jelmez, kosztüm: Ellen Lens
Producer: Jean-Baptiste Babin, Poto Balbontin, Violaine Barbaroux, Stephan Barth, Manuel Chiche, David Claikens, Sheryl Crown, Hugo Grumbar, Tim Haslam, Nicki H
Stúdió: N279 Entertainment, Backup Media, Film i Väst
Forgalmazó: Mozinet
Hossz: 148 perc
Korhatár: 18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. november 16.

Megtorlás (Brimstone) magyar feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek