Mozifilmek
Paddington 2 (2017)
Paddington ismét kalamajkába keveredik, amikor egy antikváriumban különleges könyvet talál Lucy néni születésnapjára, ám azt ellopják és őt gyanúsítják...

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Paddington 2

Paddington 2

angol, francia film (2017)
családi, kaland, animációs, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kis mackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki.
Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy az az igazi. És mivel a könyv nincs ingyen, lelkes hősünk furábbnál furább munkákat vállal el, hogy megvehesse. Ám ekkor a nagybecsű művet ellopják és Paddingtonra terelődik a gyanú, aki hogy kimásszon a slamasztikából családja, valamint néhány új barát segítségével próbálja fülön csípni és leleplezni a tolvajt.

A 2014-ben nagy sikerrel bemutatott Paddington második részében mindenki kedvenc mackója egy vadiúj kalanddal tér vissza, melyben kis bocs megint nagy galibába keveredik és ezúttal a Hugh Grant által megformált, álcázásban igen nyerő színész eszén kell túl járnia.
Paddington 2 (2017) családi film
Paddington 2 (2017) poszter
Szereplők: Brendan Gleeson, Sally Hawkins, Ben Whishaw, Michael Gambon, Hugh Grant, Daniel Stisen, Richard Ayoade, Jim Broadbent, Jessica Hynes, Hugh Bonneville, Julie Walters, Noah Taylor, Joanna Lumley, Peter Capaldi, Imelda Staunton, Eileen Atkins, Ben Miller, Claire Keelan, Meera Syal, Tom Conti, Samuel Joslin, Helena Holmes, Robbie Gee, Sanjeev Bhaskar, Tom Davis, Kobna Holdbrook-Smith, Jamie Demetriou, Madeleine Harris, Deepak Anand, Kenny-Lee Mbanefo
Rendező: Paul King
Író: Michael Bond
Forgatókönyv: Jon Croker, Simon Farnaby, Paul King
Operatőr: Erik Wilson
Vágó: Jonathan Amos, Mark Everson
Zene: Dario Marianelli
Látványtervező: Gary Williamson
Jelmez, kosztüm: Timothy Everest
Producer: Rosie Alison, Alexandra Ferguson-Derbyshire, Ron Halpern, David Heyman, Rob Silva, Tim Wellspring
Stúdió: Amazon Prime Instant Video, Anton Capital Entertainment (ACE), Canal+
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 103 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. november 30.

Paddington 2 (2017) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek