Mozifilmek
A széf (The Vault) horror, thriller
Vee és Leah úgy dönt kirabolnak egy bankot, hogy megmentsék testvérüket, ám nem is sejtik, hogy a pincében talált széf mit is rejt valójában.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

A széf

The Vault

amerikai film (2017)
horror, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az egymástó elidegenedett Vee és Leah összefog, amikor a testvérük, Michael nagy bajba kerül, mert felgyújtotta a híres-hírhedt gengszter egyik raktárépületét. Pénzzel válthatják meg az életét, ezért arra kényszerülnek, hogy bankot raboljanak, de nem is sejtik, hogy a kiszemelt hely, nem egy szokványos bank. Az akcióban túszul ejtik a dolgozókat, de nem találnak elegendő pénzt. Amikor azonban rábukkannak a pincében lévő régi páncélszekrényre és kinyitják, megdöbbentő dologgal kell szembenézniük. Magát a gonoszt szabadították ki.

Dan Bush (A jel) rendező horror-thriller filmje James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood és Jeff Gum főszereplésével.
A széf (2017) Taryn Manning, James Franco
A széf (The Vault) poszter
Szereplők: James Franco, Taryn Manning, Francesca Eastwood, Scott Haze, Qorianka Kilcher, Jeff Gum, Clifton Collins Jr., Keith Loneker, Jill Jane Clements, Michael Milford, Aleksander Vayshelboym, Conal Byrne, Debbie Sherman, Lee Broda, Anthony DiRocco, Dmitry Paniotto, Rodney Luis Aquino, Cristin Azure, Maria Breese, Jessee J. Clarkson, Jessica DeBonville, Adina Galupa, Beatrice Hernandez, John D. Hickman, Robin Martino, Rebecca Ray, Keenan Rogers
Rendező: Dan Bush
Forgatókönyv: Dan Bush, Conal Byrne
Operatőr: Andrew Shulkind
Vágó: Dan Bush, Ed Marx
Zene: Shaun Drew
Látványtervező: Jessee J. Clarkson
Jelmez, kosztüm: Karen Freed
Producer: Scott Adler, Michael Becker, Lee Broda, Tom Butterfield, Jamie Carmichael, Alex Cutler, Joseph Dang, Luke Daniels, Jon Graham, Dana Guerin, Michael Gu
Stúdió: Redwire Pictures, Content Media, Culmination Productions
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Hossz: 91 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. december 7.

A széf (The Vault) magyar feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek