Filmek - mozi-dvd.hu

Megjött apuci 2

Dátum: 2017. november 16. csütörtök, 12:49
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Vígjáték
Megjött apuci 2 (Daddys Home 2)
Brad és Dusty a gyerekek kedvéért együtt töltik a karácsonyt, ám az ünnepek alatt nem várt kihívás elé néznek, amikor feltűnnek saját faterjaik.

Megjött apuci 2 mozipremier

Daddy's Home 2

amerikai film (2017)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: a társfaterok barátok lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé.
Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt?

Több apu, több gond! A Megjött apuci (2015) nagysikerű vígjáték folytatásában az apucik mellé a nagyapucik is betársulnak a mókába, hogy az Ünnepek valóságos káoszba torkolljanak.
Megjött apuci 2 (2017) Mel Gibson, Mark Wahlberg, Will Ferrell, John Lithgow
Megjött apuci 2 (2017) poszter
Szereplők: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Lithgow, Linda Cardellini, Alessandra Ambrosio, Owen Vaccaro, Scarlett Estevez, Didi Costine, Connor Wise, Daphne Wise, Dylan Wise, John Cena, Andrea Anders, Kyle Tristan, Hector Presedo, Yamilah Saravong, Daniel DiMaggio, Matthew Delamater, Yimmy Yim, Bill Mootos, Jose Guns Alves, Naheem R. Garcia, John MacGregor, Kelly Dooley, Anne Krane, Matt Catanzano, Molly Schreiber, Vicki Hanes, Jonathan Angel
Rendező: Sean Anders
Forgatókönyv: Sean Anders, Brian Burns, John Morris
Operatőr: Julio Macat
Vágó: Brad Wilhite
Zene: Michael Andrews
Látványtervező: Clayton Hartley
Jelmez, kosztüm: Carol Ramsey
Producer: Molly Allen, Sean Anders, Will Ferrell, Chris Henchy, Stephen Levinson, Adam McKay, Kevin J. Messick, John Morris, Mark Wahlberg
Stúdió: Paramount Pictures, Gary Sanchez Productions, Huahua Media
Forgalmazó: UIP-Duna Film
Hossz: 98 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2017. december 7.