• Musical: Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája
Mozifilmek
Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája
Az Intmissimi On Ice 2017 egy érzelmekkel teli, kivételes jégshow-musical Andrea Bocellivel és a világ legnevesebb jégtáncosaival.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája

Intimissimi on Ice - A Legend of Beauty

olasz film (2017)
musical, koncertfilm
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
Az Intimissimi on Ice egy csodálatos összművészeti show, amely egyedülálló módon, az olasz kreativitás sugárzó erejével ötvözi a jégtánc és revü, a klasszikus zene és popzene, a stílus és divat világát egy páratlanul látványos audiovizuális produkcióvá. A hagyományosan az antik Veronai Aréna festői környezetében megrendezett előadáson a világ legnevesebb műkorcsolyázóinak pazar jelmezekkel színre, azaz "jégre vitt" műsorát a klasszikus zene és konnyűzene sztárjainak élőzenei produkciója festi alá. Az idén negyedik alkalommal megrendezősre kerülő show 2017-es, "A szépség legendája" című előadása a nőiesség és a szépség előtt tiszteleg. A műsor központi szereplői a görög mitológia legendás nőalakjai, köztük Vénusz, Helené, Kirké és Medusza. A klasszikus legendákat modern köntösbe és jégtánc show-ba ágyazó műsor az ő történetükkel ünnepli a nőiességet és emléket állítva szerelmüknek és tragédiájuknak. A 2017. októberében rögzített Intimissimi on Ice show sztárvendége a világhírű olasz tenor Andrea Bocelli, aki 80 millió eladott albummal és számos, operát és igényes könnyűzenét ötvöző duett produkciójával a "pop-opera" stílus legsikeresebb előadója a világon. A jégrevü főszereplői a világ minden tájáról érkező olimpiai bajnokok és érmesek, köztük a japán Shizuka Arakawa, Stéphane Lambiel, a forgások svájci királya, "A cár"-nak is nevezett Jevgenyij Pljuscsenko, valamint a kanadai Meagan Duhamel-Eric Radford és az amerikai Meryl Davis-Charlie White párosok. Jégtáncukat Andrea Bocelli csodálatos hangja mellett rendkívül látványos vizuális megoldások - lézershow, monumentális kivetítés a jégre és a Veronai Aréna épületrészeire, fény- és láng effektusok - színesítik, kosztümjeiket pedig a legnagyobb fiatal olasz divatdiktátor, Chiara Ferragni tervezte.
Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája (2017)
Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája (2017) plakát
Szereplők: Andrea Bocelli, Carolina Kostner, Evgeni Plushenko, Stéphane Lambiel, Shizuka Arakawaand
Rendező: Daniel E. Catullo, Kim Gavin
Vágó: Leslie Atkins
Zene: Joseph Metcalfe
Jelmez, kosztüm: Chiara Ferragni
Producer: Ian Agate, Patrizia Arangino, Marco Balich, Daniel E. Catullo, Vittorio Dellacasa, Clark Langon, Carl Rosenberg, Gianmaria Serra, Sandoro Veronesi
Stúdió: Balich Worldwide Shows, City Drive Films, Delamaison Productions
Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Hossz: 94 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. november 30.

Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája (2017) előzetes

Hasonló filmek

  • Ehhez a cikkhez: Intimissimi on Ice Andrea Bocellivel - A szépség legendája jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek