Mozifilmek
Eszeveszett esküvő (Le sens de la fete)
Egy XVII. századi francia kastélyban rendezett, nem hétköznapi lagzi története, az esküvőszervező és személyzete szemszögéből elmesélve.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Eszeveszett esküvő

C'est la vie! / Le sens de la fete

francia, kanadai, belga film (2017)
vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Max, a nagy rutinnal bíró rendezvényszervező hiába vezényelte már le grandiózus események százait, arra még ő sincs felkészülve, ami a XVII. századi francia kastélyban és annak parkjában történik. Óriási stábjával jó előre megtervez mindent, hiszen a kastély és a park minden szegletében tökéletes ünnepi hangulatnak kell uralkodnia, a több száz vendégnek és persze a maximalista, kőgazdag vőlegénynek olyan estét kell biztosítsanak, amelyre azok életük végéig emlékezni fognak. Néhány apró baki után viszont kártyavárként kezd összedőlni az este. Max pedig csak a fejét kapkodja, hogyan tudná megakadályozni a teljes káoszt és megmenteni a nászt.

Az Életrevalók alkotóinak új vígjátéka, (mint azt angol címe is mutatja: C'est la vie! azaz: "Ilyen az élet") egy életigenlő, fergetegesen szórakoztató és felemelő mozi egy álomesküvőről, ahol minden rosszul sül el. Az Eszeveszett esküvő nem az ifjú pár, a család és a barátok, hanem a háttérben dolgozók szemén keresztül mutatja be az eseményeket. Eric Toledano és Olivier Nakache filmje az elmúlt évek egyik legemlékezetesebb francia vígjátéka, amely a rendezőpáros korábbi filmjeihez hasonlóan (Életrevalók, Samba) nemcsak szórakoztató pillanatokat, hanem szeretettel teli karaktereket és felejthetetlen élményt nyújt.
Eszeveszett esküvő (2017) francia vígjáték
Eszeveszett esküvő (2017) poszter
Szereplők: Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne, Eye Haidara, Suzanne Clément, Alban Ivanov, Hélène Vincent, Benjamin Lavernhe, Judith Chemla, William Lebghil, Kévin Azaïs, Antoine Chappey, Manmathan Basky, Khereddine Ennasri, Gabriel Naccache, Nicky Marbot, Manickam Sritharan, Jackee Toto, Grégoire Bonnet, Pauline Clément, Sébastien Pouderoux, Sam Karmann, Yves Heck, Michel Winogradoff, Keasavan Paramasamy, Rishab Prasanna, Nevedya, Martin Pauvert, Pascal Chaune
Rendező: Olivier Nakache, Eric Toledano
Forgatókönyv: Olivier Nakache, Eric Toledano
Operatőr: David Chizallet
Vágó: Dorian Rigal-Ansous
Zene: Avishai Cohen
Látványtervező: Nicolas de Boiscuillé
Jelmez, kosztüm: Isabelle Pannetier
Producer: Nicolas Duval Adassovsky, Laurent Zeitoun, Yann Zenou
Stúdió: Quad Productions, Ten Films, Gaumont
Forgalmazó: Mozinet
Hossz: 117 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. december 14.

Eszeveszett esküvő (Le sens de la fete) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek