Mozifilmek
Jumanji - Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle)
Négy tinédzser kipróbál egy régi videojátékot, ám a játék beszippantja őket és átváltoznak saját avatárjukká a Jumanji világában.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Jumanji - Vár a dzsungel

Jumanji: Welcome to the Jungle

amerikai film (2017)
akció, kaland, fantasy, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge "elveszti teste felső ötven centijét", cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).
Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.

A Robin Williams főszereplésével készült Jumanji 1995-ben az év sikerfilmje volt. Az új film Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan főszereplésével az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.
Jumanji - Vár a dzsungel (2017) akció, fantasy, kalandfilm
Jumanji - Vár a dzsungel (2017) poszter
Szereplők: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Rhys Darby, Bobby Cannavale, Nick Jonas, Alex Wolff, Ser'Darius Blain, Madison Iseman, Morgan Turner, Sean Buxton, Mason Guccione, Marin Hinkle, Tracey Bonner, Najah Jackson, Natasha Charles Parker, Kat Altman, Maribeth Monroe, Missi Pyle, Michael Shacket, Jamie Renell, Marc Evan Jackson, Carlease Burke, Jason New, William Tokarsky, Rohan Chand, Tait Fletcher, Steve Dunlevy, Rob Mars
Rendező: Jake Kasdan
Író: Chris Van Allsburg
Forgatókönyv: Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg, Jeff Pinkner
Operatőr: Gyula Pados
Vágó: Steve Edwards, Mark Helfrich
Zene: Henry Jackman
Látványtervező: Owen Paterson
Jelmez, kosztüm: Laura Jean Shannon
Producer: Ted Field, Dany Garcia, Hiram Garcia, David B. Householter, Dwayne Johnson, Jake Kasdan, Melvin Mar, William Teitler, Matt Tolmach, Mike Weber
Stúdió: Matt Tolmach Productions, Radar Pictures, Seven Bucks Productions
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 119 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2017. december 21.

Jumanji - Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek