Mozifilmek
Elit játszma (2017) életrajzi, dráma
Molly Bloom Olimpiai sielő igaz története, aki a világ legmenőbb pókerklubját vezette és emiatt az FBI célpontjává vált.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Elit játszma

Molly's Game

amerikai film (2017)
életrajzi, dráma
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Hatalom, pénz, győzni akarás. Tegyél fel mindent egy lapra!
Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.
Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

Az ismert, Oscar-díjas forgatókönyvíró Aaron Sorkin (Egy becsületbeli ügy, Charlie Wilson háborúja, Social Network – A közösségi háló) első rendezése Molly Bloom lebilincselően izgalmas, igaz története alapján, aki síelői pályafutása után az illegális pókerjátszmák elit köreibe küzdötte fel magát. A főszerepben a ragyogó Jessica Chastaint láthatjuk, ügyvédjét a Golden Globe-díjas Idris Elba, édesapját pedig az Oscar-díjas Kevin Costner alakítja.
Elit játszma (2017) Jessica Chastain
Elit játszma (2017) poszter
Szereplők: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O'Dowd, J.C. MacKenzie, Bill Camp, Graham Greene, Justin Kirk, Angela Gots, Stephanie Herfield, Claire Rankin, Joey Brooks, Matthew D. Matteo, Chris Boyle, Chris Hoffman
Rendező: Aaron Sorkin
Író: Molly Bloom
Forgatókönyv: Aaron Sorkin
Operatőr: Charlotte Bruus Christensen
Vágó: Alan Baumgarten, Josh Schaeffer, Elliot Graham
Zene: Daniel Pemberton
Látványtervező: David Wasco
Jelmez, kosztüm: Susan Lyall
Producer: Mark Gordon, Matt Jackson, Amy Pascal
Stúdió: STX Entertainment, Huayi Brothers Pictures, The Mark Gordon Company
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 140 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. január 4.

Elit játszma (2017) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek