Filmek - mozi-dvd.hu

Insidious - Az utolsó kulcs

Dátum: 2018. január 03. szerda, 11:39
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Horror film
Insidious - Az utolsó kulcs (Insidious: The Last Key)
A paranormális jelenségekkel foglalkozó Elise Rainier-nek most a legnagyobb félelmével kell szembenéznie, ráadásul a saját szülőházában.

Insidious - Az utolsó kulcs mozipremier

Insidious: The Last Key

amerikai, kanadai film (2018)
horror, misztikus, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Elise Rainier a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal - de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.
Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába.
Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is.  Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is - a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

Adam Robitel (Ördögűzés: Deborah Logan története) rendezésében, Leigh Whannell forgatókönyvével, Jason Blum (Parajelenségek, Boldog halálnapot!) és James Wan (Fűrész-filmek, Démonok között) a műfaj legjobb producerjeivel, a negyedik résszel tér vissza a nagysikerű Insidious horrorfilm a mozikba!
Insidious - Az utolsó kulcs (Insidious 4) horrorfilm
Insidious - Az utolsó kulcs (2018) poszter
Szereplők: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard, Spencer Locke, Josh Stewart, Tessa Ferrer, Aleque Reid, Bruce Davison, Javier Botet, Marcus Henderson, Amanda Jaros, Judith Drake
Rendező: Adam Robitel
Forgatókönyv: Leigh Whannell
Operatőr: Toby Oliver
Vágó: Timothy Alverson
Zene: Joseph Bishara
Látványtervező: Melanie Jones
Jelmez, kosztüm: Lisa Norcia
Producer: James Wan, Jason Blum, Leigh Whannell, Laura Altmann
Stúdió: Blumhouse Productions, Entertainment One, LStar Capital
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 103 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2018. január 4.

Insidious-filmek részei:

Insidious (2010)
Insidious - A gonosz háza (2013)
Insidious - Gonosz lélek (2015)
Insidious - Az utolsó kulcs (2018)