Filmek - mozi-dvd.hu

The Commuter - Nincs kiszállás

Dátum: 2018. január 03. szerda, 19:19
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Thriller
The Commuter - Nincs kiszállás (2018) akció, krimi, thriller
Michael (Liam Neeson) egyhangú napja felborul, amikor egy titokzatos idegen arra kéri, hogy találjon meg egy utast a vonaton, vagy mindenki meghal.

The Commuter - Nincs kiszállás mozipremier

The Commuter

angol, amerikai, francia film (2018)
akció, krimi, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Michael MacCauley (Liam Neeson) biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen (Vera Farmiga) leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.

A zátony rendezője, Jaume Collet-Serra új filmje garantált izgalmat ígér, főszerepben két nagyszerű színésszel akikkel már nem elsőre forgat. Vera Farmiga Az árva című filmjében szerepelt, Liam Neeson pedig az Éjszakai hajsza, Non-stop, Ismeretlen férfi filmjei sikerében vett részt mint karakteres főszereplő, nem kevés rajongója örömére.
The Commuter - Nincs kiszállás (2018) Vera Farmiga, Liam Neeson
The Commuter - Nincs kiszállás (2018) poszter
Szereplők: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Killian Scott, Shazad Latif, Andy Nyman, Clara Lago, Roland Moller, Florence Pugh, Dean-Charles Chapman, Ella-Rae Smith, Nila Aalia, Colin McFarlane, Kobna Holdbrook-Smith, Adam Nagaitis, Kingsley Ben-Adir, Damson Idris
Rendező: Jaume Collet-Serra
Forgatókönyv: Byron Willinger, Philip de Blasi, Ryan Engle
Operatőr: Paul Cameron
Vágó: Nicolas De Toth
Zene: Roque Banos
Látványtervező: Richard Bridgland
Jelmez, kosztüm: Betsy Heimann, Jill Taylor
Producer: Stuart M. Besser, Jaume Collet-Serra, Michael Dreyer, Ron Halpern, Alex Heineman, Didier Lupfer, Lacey Darlene Paulson, Andrew Rona, Juan Sola
Stúdió: Ombra Films, StudioCanal, The Picture Company
Forgalmazó: Big Bang Media
Hossz: 104 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2018. január 11.