Mozifilmek
Prince: Sign O The Times (1987)
Prince legendás 1987-es koncertfilmje, digitálisan felújított képpel és 5.1 minőségben újrakevert hanggal tér vissza a mozikba!

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Prince: Sign O The Times

Prince: Sign O' The Times

amerikai, kanadai film (1987)
zenés film, koncertfilm
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Harminc évvel az eredeti bemutatója és másfél évvel alkotójának tragikusan korai halála után visszatér a hazai mozikba Prince kultikus koncertfilmje, az 1987-ben készült Sign O' The Times, digitálisan restaurált képpel és újrakevert hanggal. A koncertfilmet 2018. januárjában számos hazai filmszínházban láthatják a nézők.

Ez egy egyedülálló lehetőség a rajongók számára, hogy a világszerte újra találkozzanak és egy magával ragadó koncert közösségi élményével, együtt emlékezzenek a zseniális zenészre és előadóművészre. Nem véletlen, hogy az 1987-es "Sign O The Times" albumot abban az évben Grammy-díjra is jelölték: a változatos dalokat felvonultató anyag Prince zenei karrierjének legkiemelkedőbb alkotása. A lemez a legkülönbözőbb stílusok rendkívüli egyvelegeként vezeti be a hallagatókat Prince sajátos zenei univerzumába, melyben a rock, a soul és a funk mellett helyet kapnak a spirituális balladák, a pop és az elektronikus műfajok is. A konceptalbum dalszövegei - melyekben megjelenik Prince költészetének minden főbb témája - egy teljes évtized, a nyolcvanas évek történetét mesélik el.
A koncertfilm eredeti mozis és VHS kiadását lényegében "minden idők legjobb koncertfilmjének" kiáltották ki. A rajongók ekkor láthatták először Prince zenekarának új, később legendássá vált felállását.
Shelia E a doboknál, Boni Boyer billentyűn, a vokalisták és a frenetikus táncos Cat (Glover) mindenkit lenyűgöztek. A Sign o' the times koncertfilm 14 klasszikus dallal, Prince ikonikus hangjával és színpadi mozgásával megfűszerezve már 30 évvel ezelőtt is zenetörténelmet írt, most pedig digitálisan felújított képpel és Dolby Digital 5.1 minőségben újrakevert hanggal tér vissza a mozikba - bizonyítva, hogy Prince zsenialitása a mai napig forradalmi élményt nyújt.
Prince: Sign O The Times (1987) koncertfilm
Prince: Sign O The Times (1987) plakát
Szereplők: Prince, Sheila E., Sheena Easton, Dr. Fink, Miko Weaver, Levi Seacer Jr., Eric Leeds, Atlanta Bliss, Wally Safford, Gregory Allen, Boni Boyer, Cat
Rendező: Prince, Albert Magnoli
Operatőr: Peter Sinclair
Vágó: Steve Purcell
Zene: Prince
Látványtervező: Leroy Bennett
Producer: Robert Cavallo, Joseph Ruffalo, Steven Fargnoli
Stúdió: Cineplex-Odeon Films, Paisley Park Films, Purple Films
Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Hossz: 85 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. január 11.

Prince: Sign O' The Times (1987) előzetes

Hasonló filmek

  • Ehhez a cikkhez: Prince: Sign O The Times jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek