Mozifilmek
Szellemek háza (Winchester)
A Winchester puskagyártó cég örökösnőjének meggyőződése, hogy extrém kastélyában, a fegyvereikkel megölt emberek szellemei kísértik.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Szellemek háza

Winchester

amerikai, ausztrál film (2018)
horror, misztikus, thriller
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról, a Winchester-villáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

A Spierig-testvérek (Fűrész: Újra játékban, Időhurok, A zombik városa) valós eseményeken alapuló filmje az év egyik legvártabb horrorfilmje, az Oscar-díjas Helen Mirren (A királynő, Az élet ízei, Hitchcock), Jason Clarke (A majmok bolygója: Forradalom, Zero Dark Thirty), Sarah Snook (Steve Jobbs, Az üvegpalota) és Angus Sampson (Mad Max: A harag útja, Insidious: A gonosz lélek) főszereplésével.
Szellemek háza (2018) Helen Mirren
Szellemek háza (2018) poszter
Szereplők: Helen Mirren, Sarah Snook, Finn Scicluna-O'Prey, Jason Clarke, Emm Wiseman, Alana Fagan, Rebecca Makar, Tyler Coppin, Michael Carman, Angus Sampson, Alice Chaston, Eamon Farren, Laura Brent, Adam Bowes, Bruce Spence
Rendező: Michael Spierig, Peter Spierig
Forgatókönyv: Tom Vaughan, Michael Spierig, Peter Spierig
Operatőr: Ben Nott
Vágó: Matt Villa
Zene: Peter Spierig
Látványtervező: Matthew Putland
Jelmez, kosztüm: Wendy Cork
Producer: Tobin Armbrust, Michael Burton, Benedict Carver, Daniel Diamond, Brian J. Gilbert, Antonia Lianos, Tim McGahan, Bryce Menzies, Simon Oakes, Marc Schip
Stúdió: Blacklab Entertainment, Imagination Design Works
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Hossz: 99 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. március 15.

Szellemek háza (Winchester) feliratos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek