Mozifilmek
Gringo (2018)
A jóhiszemű Harold csak egy egyszerű üzleti útra indult Mexikóba, de hamarosan a drogkartell és a kábítószer-ellenes hatóságok kereszttüzében találja magát.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Gringo

Gringo

ausztrál, amerikai film (2018)
akció, vígjáték
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
A jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi főnökei bepalizták (Charlize Theron, Joel Edgerton) a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell túljárnia, miközben mindenki szív - így vagy úgy.

A mexikói kartell, egy bepalizott jenki, itt valaki biztosan fűbe fog harapni. Nash Edgerton akció-vígjátéka, Charlize Theron, David Oyelowo, Amanda Seyfried, Joel Edgerton és Thandie Newton főszereplésével.
Gringo (2018) akció, vígjáték
Gringo (2018) poszter
Szereplők: Joel Edgerton, Charlize Theron, David Oyelowo, Thandie Newton, Amanda Seyfried, Sharlto Copley, Carlos Corona, Diego Catano, Rodrigo Corea, Bashir Salahuddin, Glenn Kubota, Melonie Diaz, Harry Treadaway, Theo Taplitz, Paris Jackson, Yul Vazquez, Hernán Mendoza, Hector Kotsifakis, Ricardo Esquerra, Javier Escobar, Marco Antonio Aguirre, Fernanda Vivanco, Narciso Colorado
Rendező: Nash Edgerton
Forgatókönyv: Anthony Tambakis, Matthew Stone
Operatőr: Eduard Grau
Vágó: Luke Doolan, David Rennie, Tatiana S. Riegel
Zene: Christophe Beck
Látványtervező: Patrice Vermette
Jelmez, kosztüm: Donna Zakowska
Producer: A.J. Dix, Nash Edgerton, Trish Hofmann, Beth Kono, Matthew Stone, Anthony Tambakis, Charlize Theron, Rebecca Yeldham
Stúdió: Amazon Studios, Blue-Tongue Films, Denver and Delilah Productions
Forgalmazó: Freeman Film
Hossz: 110 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. március 22.

Gringo (Gringo) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek