Mozifilmek
Ready Player One (2018) akció, kaland, sci-fi
Amikor az Oasis nevű virtuális világ feltalálója meghal, egy rejtvényt hagy maga után és aki megtalálja hatalmat szerez, így megindul a harc a nyereményért.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Ready Player One

Ready Player One

amerikai film (2018)
akció, kaland, sci-fi
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant az egész világot behálózó virtuális világ, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával szabadon tanulhat, dolgozhat, és szórakozhat. Az emberiség nagy részéhez hasonlóan a 18 éves Wade Watts is ezt a kiutat látja zord környezetéből, és bejelentkezik a szimulációs játékba.
Amikor az OASIS-t feltalálója, a milliárdos James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány rejtvényt a rendszerben. Aki megoldja ezeket és elsőként rátalál az easter egg-re, mesés vagyonra és hatalomra tehet szert. A tét hatalmas, így megindul a harc a tojásért. Wade is Nekivág a kalandnak és amikor megoldja az első feladványt, hirtelen a figyelem középpontjába kerül, ami életveszélybe sodorja. Innentől kezdve az élete a tét, de nemcsak az, amelyiket a játék számára használ... hanem a valódi is.

Steven Spielberg látványos, virtuális világban játszódó sci-fije, Ernest Cline hatalmas sikerű regényének filmes adaptációja. A film főhősét játszó Tye Sheridan mellett a további szerepekben Simon Pegg, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T. J. Miller és Mark Rylance látható.
Ready Player One (2018) akció, kaland, sci-fi
Ready Player One (2018) poszter
Szereplők: Tye Sheridan, Letitia Wright, Olivia Cooke, Hannah John-Kamen, Mckenna Grace, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance, Susan Lynch, Lena Waithe, Ralph Ineson, Kae Alexander, Julia Nickson, Jacob Bertrand, Kiera Bell, Kathryn Wilder, Cara Pifko, Mandy June Turpin, Britain Dalton
Rendező: Steven Spielberg
Író: Ernest Cline
Forgatókönyv: Zak Penn, Ernest Cline
Operatőr: Janusz Kaminski
Vágó: Sarah Broshar, Michael Kahn
Zene: Alan Silvestri
Látványtervező: Adam Stockhausen
Jelmez, kosztüm: Kasia Walicka-Maimone
Producer: Bruce Berman, Donald De Line, Christopher DeFaria, Dan Farah, Kristie Macosko Krieger, Daniel Lupi, Jennifer Meislohn, Adam Somner, Steven Spielberg
Stúdió: Amblin Entertainment, De Line Pictures, DreamWorks
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 140 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. március 29.

Ready Player One (Ready Player One) szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek