Filmek - mozi-dvd.hu

Bűbáj herceg és a nagy varázslat

Dátum: 2018. március 20. kedd, 07:49
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Animációs
Bűbáj herceg és a nagy varázslat (Charming)
Bűbáj herceg vonzerejének egy nő sem tud ellenálni a királyságban, ám ez az áldás egyben átok is lesz számára, ha 21. születésnapjáig nem talál rá az igaz szerelemre.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat mozipremier

Charming

amerikai, kanadai film (2018)
animációs, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
A gyermekkorában varázslattal elátkozott Bűbáj herceg vonzerejének egy nő sem tud ellenállni a királyságban, így nem csoda, hogy szerelmes hölgyeket és feldühödött férfiakat hagy szerte maga után. Ám ez az áldás hamarosan átok lesz számára amikor megtudja, ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik és ezzel a királyság sorsa is megpecsételődik.

Csipkerózsika, Hamupipőke és Hófehérke történetét már ismered, de a hercegét még nem? A Shrek alkotóinak legújabb és vicces filmje, garantált szórakozást nyújt az egész családnak!
Bűbáj herceg és a nagy varázslat (2018) animációs film
Bűbáj herceg és a nagy varázslat (2018) poszter
Szereplők/Hangok: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Nia Vardalos, Ashley Tisdale, Avril Lavigne, G.E.M., John Cleese, Dee Bradley Baker, Carlos Alazraqui, Tara Strong, Jim Cummings, Tom Kenny, Steve Aoki, Ayesha Curry, Jillian Bell, Chris Harrison, Keyshia Cole, Keith Cleverstein Rendező: Ross Venokur
Forgatókönyv: Ross Venokur
Vágó: Rob Neal
Zene: Tom Howe
Producer: Brent Baum, Jon Christianson, Simon Crowe, Marcus Englefield, Warren Franklin, Henry Skelsey, George Lee, Tom Pascal, Jeremy Ross, Geneva Wasserman, J
Stúdió: 3QU Media, Cinesite, Storyoscopic Films
Forgalmazó: ADS Service Kft.
Hossz: 90 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2018. április 26.