Mozifilmek
Rampage - Tombolás (2018) akció, kaland
Egy genetikai kísérlet miatt, néhány vadállat hatalmas, dühöngő fenevaddá válik és elszabadulnak. Davis (Dwayne Johnson) főemlőskutató az egyetlen, aki megfékezheti őket.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Rampage - Tombolás

Rampage

amerikai film (2018)
akció, kaland, sci-fi
16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Davis (Dwayne Johnson) főemlős tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.
Davis szeretné megmenteni és hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá. Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre, Törésvonal) harmadik közös filmje Dwayne Johnsonnal, mely a 80-as évek egyik legsikeresebb videojátékán alapul. Az izgalmas és látványos filmben most megelevenedik a játék! További szerepekben Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) és Naomie Harris (Váratlan szépség) látható.
Rampage - Tombolás (2018) Dwayne Johnson és Naomie Harris
Rampage - Tombolás (2018) poszter
Szereplők: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Will Yun Lee, P.J. Byrne, Malin Akerman, Marley Shelton, Joe Manganiello, Jake Lacy, Jack Quaid, Breanne Hill, Matt Gerald, David Dunston, Destiny Lopez, Jason Liles, Laura Distin, Gregory Hoyt, Michael David Yuhl
Rendező: Brad Peyton
Forgatókönyv: Ryan Engle, Carlton Cuse, Ryan J. Condal, Adam Sztykiel
Operatőr: Jaron Presant
Vágó: Bob Ducsay, Jim May
Zene: Andrew Lockington
Látványtervező: Barry Chusid
Jelmez, kosztüm: Melissa Bruning
Producer: Beau Flynn, Brad Peyton, Hiram Garcia, John Rickard, Dwayne Johnson, Wendy Jacobson, Toby Emmerich, Richard Brener
Stúdió: Flynn Picture Company, New Line Cinema, Twisted Media
Forgalmazó: InterCom
Hossz: 90 perc
Korhatár: 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. április 12.

Rampage - Tombolás (Rampage) hivatalos szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek