Filmek - mozi-dvd.hu

Lidérces órák

Dátum: 2005. június 09. csütörtök, 15:10
Rovat: DVD filmek
Kategória: Vígjáték
Paul (Griffin Dunne), a világ legunalmasabb szövegszerkesztője abban a hitben indul késő esti randijára, hogy most végre megfogta >>>
Paul (Griffin Dunne), a világ legunalmasabb szövegszerkesztője abban a hitben indul késő esti randijára, hogy most végre megfogta az isten lábát. Ám amikor a száguldó taxiból az összes pénzét kiviszi a huzat, az pusztán a kezdete a véget nem érő őrületnek. Paul számára ez az éjszaka valóban egy kicsit más lesz, mint a többi. Csak egy kicsit máshogy, mint azt ő szeretné.
Pault egyre bizarrabb helyzetekbe sodródik, szadista bűnözők, punk szobrászok, labilis idegállapotú pincérnők céltáblájává válik, nem beszélve arról a dühöngő tömegről, amely az ő életére pályázik. Mikor véget ér az éjszaka, vajon Paul hol köt ki: a saját ágyában vagy egy hullazsákban? Megtudhatjuk Martin Scorsese fekete humorú vígjátékából, amelyért 1986-ban elnyerte a Cannes-i Filmfesztivál legjobb rendezőnek járó díját.

A díszdoboz Martin Scorsese négy filmjét tartalmazza:
Ki kopog az ajtómon?
Nagymenők - extra változat - 2 DVD
Alice már nem lakik itt
Lidérces órák

Lidérces órák
After Hours
amerikai film 1985
vígjáték, thriller

Szereplők:
Griffin Dunne
Rosanna Arquette
Verna Bloom
Tommy Chong
Linda Fiorentino
Rendező: Martin Scorsese
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 93 perc

DVD Információk:
Hang: mono
Szinkronok: angol, német, spanyol
Feliratok: magyar, angol, német, spanyol, portugál, finn, norvég, svéd, héber, lengyel, cseh, horvát, szlovén, görög, török, angol hallásk., német hallásk.
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
Audiókommentár - Griffin Dunne, Martin Scorsese rendező, Amy Robinson producer, Michael Ballhaus operatőr és Thelma Schoonmaker vágó közreműködésével Werkfilm (így készült) - Filmezz az életedért! – gy készült a Lidérces órák
Kimaradt jelenetek
Előzetes

DVD Premier: 2005 Május 19.