Filmek - mozi-dvd.hu

Szerelembe gurulva

Dátum: 2018. május 12. szombat, 13:39
Rovat: Mozifilmek
Kategória: Romantikus-vígjáték
Szerelembe gurulva (Rolling to You)
A nőcsábász Jocelyn tolószékesnek adja ki magát, hogy elcsábítson egy fiatal lányt, ám Julie bemutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-et.

Szerelembe gurulva mozipremier

Tout le monde debout / Rolling to You

francia, belga film (2018)
romantikus, vígjáték
12 éven aluliak számára nem ajánlott!
Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-ot. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés. De, lehet-e mentség a szerelem a hazugságra? Meddig tartható fenn a szerepjáték egy párkapcsolatban és milyen áron? És persze: mi mindenre vagyunk képesek a szerelemért? A kapuzárási pánikból menekülő Jocelyn barátait is elképesztő helyzetekbe sodorva mozgat meg hatalmas energiákat, hogy elnyerje Florence kegyeit.

Franck Dubosc francia színész első rendezése, egy igazán magával ragadó, vicces és nagyon francia film, melyben a főszerepet Alexandra Lamy mellett saját maga alakítja.
Szerelembe gurulva (2018) Franck Dubosc, Alexandra Lamy
Szerelembe gurulva (2018) poszter
Szereplők: Franck Dubosc, Alexandra Lamy, Caroline Anglade, Elsa Zylberstein, Gérard Darmon, Claude Brasseur, Laurent Bateau, François-Xavier Demaison, Christophe Canard, Sam Chemoul, Francis Coffinet
Rendező: Franck Dubosc
Forgatókönyv: Franck Dubosc
Operatőr: Ludovic Colbeau-Justin
Vágó: Samuel Danési
Producer: Sidonie Dumas, Cédric Iland, Nadia Khamlichi, Adrian Politowski, Marc Jenny, ann Arnaud
Stúdió: Gaumont, La Boétie Films, Pour Toi Public Productions
Forgalmazó: HungariCom
Hossz: 107 perc
Korhatár: 12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb
Mozipremier: 2018. június 7.