Mozifilmek
Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin)
A már családos és sokat dolgozó Róbert Gida újra összetalálkozik gyerekkori legjobb barátjával, Micimackóval, aki segít neki újra felfedezni az élet örömeit.

A film IMDB felhasználók szerinti értékelése

Barátom, Róbert Gida

Christopher Robin

amerikai film (2018)
családi, animációs, fantasy, kaland, vígjáték
6 éven aluliak számára nem ajánlott!
A Disney szívmelengető élőszereplős kalandjából kiderül, hogy a kisfiúnak, aki számos meghökkentő kalandnak volt részese a Százholdas Pagonyban eleven és imádnivaló plüssállatai társaságában, felnőttként kisiklott az élete. Gyerekkori barátai ezért most megelevenednek és Róbert Gida segítségére sietnek, emlékeztetvén őt, hogy a szerető és játékos fiúcska még mindig ott lakozik benne.

Felnőttként Róbert Gida, azaz Christopher Robin a munkájában túlterhelt és nem is fizetik meg kellőképpen, jövője pedig bizonytalan. Állása miatt feleségére és kislányára alig jut ideje; régen elfeledte derűs gyermekkorát, amit mézszerető, csacsi öreg medvéjével és társaival töltött. Aztán egyszer csak, kissé meggyötörten a sok-sok évnyi ölelgetéstől és játszadozástól, Micimackó ismét feltűnik életében. Megújítják barátságukat, s Christopher felidézi csodákkal és fantáziával telt ifjúkorát, amikor a semmi volt a legjobb dolog, amit csinálhatott. Egy szerencsétlen fordulatot követően, melynek Róbert Gida aktatáskája az elszenvedő alanya, Micimackó és a többiek, úgymint Malacka, Füles és Tigris, az erdőből egyenesen Londonba indulnak, hogy visszajuttassák barátjuk pótolhatatlan holmijait… mert a barátokra mindig lehet számítani.
Barátom, Róbert Gida (2018) Ewan McGregor
Barátom, Róbert Gida (2018) poszter
Szereplők: Hayley Atwell, Ewan McGregor, Jim Cummings, Toby Jones, Brad Garrett, Peter Capaldi, Mark Gatiss, Sophie Okonedo, Adrian Scarborough, Tristan Sturrock, Roger Ashton-Griffiths, Nick Mohammed, Oliver Ford Davies, Evie Wray, Katy Carmichael, Bronte Carmichael, Paul Chahidi, Gintare Beinoraviciute, Bern Collaço, Roy Beck
Rendező: Marc Forster
Író: A.A. Milne, E.H. Shepard
Forgatókönyv: Alex Ross Perry, Allison Schroeder
Operatőr: Matthias Koenigswieser
Vágó: Matt Chesse
Zene: Jon Brion
Látványtervező: Jennifer Williams
Jelmez, kosztüm: Jenny Beavan, Sally Turner
Producer: Kristin Burr, Steve Gaub, Jeremy Johns, Brigham Taylor, Renée Wolfe
Stúdió: Walt Disney Pictures
Forgalmazó: Fórum Hungary
Hossz: 90 perc
Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott!
Linkek: IMDb

Mozipremier: 2018. augusztus 2.

Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin) hivatalos szinkronos előzetes

Hasonló filmek

Képek

  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 3
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozifilmekMozipremierek