Romantikus film: Szerelem sokadik látásraMozifilmek
Hol a határ barátság és szerelem között? Talán az első szeretkezésnél. Talán az ismeretség hetedik événél. Talán egészen máshol. >>>
Hol a határ barátság és szerelem között? Talán az első szeretkezésnél. Talán az ismeretség hetedik événél. Talán egészen máshol.
Oliver (Ashton Kutcher) és Emily (Amanda Peet) nagyon különböznek egymástól. A srác az anyukájával lakik, komoly tervei vannak, és hiányzik belőle a vagányság; Emily viszont gyorsan dönt, többnyire rosszul, és éppen ezt élvezi.
Találkoznak egy repülőgépen, tíz percet együtt töltenek a gép mosdójában, délután még megisznak együtt egy sört, azután örökre elbúcsúznak. s a következő hét évben folyton egymásba botlanak. Néha véletlenül, néha azért, mert szükségük volna a másikra. Mert ugyan megesik, hogy két év is eltelik a találkozásaik között, azért lassan már ők is megértik: igazi barátok lettek. Olyan jó barátok, hogy az már majdnem szerelem.
Csakhogy mindketten másba szerelmesek. Más barátjuk, más menyasszonyuk van, és a régi, távoli barát mindig a lehető legrosszabb pillanatban bukkan fel. A sorsnak jó a humora és rossz a ritmusérzéke. Vagy van valami terve...

Szerelem sokadik látásra
A Lot Like Love
amerikai film 2005
romantikus

Szereplők:
Ashton Kutcher
Amanda Peet
Taryn Manning
Gabriel MannAli Larter
Jeremy Sisto
Kal Penn
Linda HuntRendező: Nigel Cole
Forgatókönyv: Colin Patrick Lynch
Operatőr: John de Borman
Vágó: Susan Littenberg
Zene: Alex Wurman
Gyártó stúdió:
Touchstone Pictures/ Beacon Pictures/ Mile High Productions
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 107 perc
Típus: feliratos

Mozipremier: 2005 Június 2.

  • Ehhez a cikkhez: Szerelem sokadik látásra jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek