Filmek - mozi-dvd.hu

Bújj, bújj ördög!

Dátum: 2005. június 15. szerda, 10:44
Rovat: DVD filmek
Kategória: Vígjáték
Nancy Agler fura dolgokat produkál tévénézés közben: elzöldül, körbeforog a feje, s csúnyán beszél. Nancy-nek ugyanis ördöge van, >>>
Nancy Agler (Linda Blair) fura dolgokat produkál tévénézés közben: elzöldül, körbeforog a feje, s csúnyán beszél. Nancy-nek ugyanis ördöge van, a szó legszorosabb értelmében. Az ördög pedig szeretné átvenni a hatalmat a teste felett, hogy bebizonyítsa, még egy idilli kertvárosi család sem mentesülhet a gonosz befolyása elől.
Ahogy az ilyenkor lenni szokott, előáll egy fiatal (Anthony Starke) és egy öreg pap (Leslie Nielsen), hogy számot vessenek a démonnal, s ha minden jól megy, akkor hazazavarják. Módszereik meglehetősen unortodoxak, mondhatni mókásak, csak nem arra játszanak, hogy az ördög halálra röhögje magát?

A Búj, búj ördög minden idők legfélelmetesebb filmjét, Az ördögűzőt parodizálja, méghozzá fergetegesen, a remek szórakozásra az elmaradhatatlan Leslie Nielsen és Linda Blair neve is garancia, aki 17 évvel az eredeti film után szemlátomást örömmel ölti magára újra a démoni álarcot.

Bújj, bújj ördög!
Repossessed
amerikai film 1990
vígjáték, horrorparódia, szatíra

Szereplők:
Anthony Starke, Leslie Nielsen, Linda Blair, Ned Beatty, Thom Sharp, Lana Schwab, Benj Thall
Rendező: Bob Logan
Operatőr: Michael D. Margulies
Zene: Charles Fox
ró: Bob Logan
Gyártó stúdió: Carolco Pictures
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 89 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1 sztereó
Szinkronok: angol, magyar
Feliratok: magyar
Kép: 1.85:1
DVD Extrák:
alkotók bemutatása
előzetes(ek)

DVD Premier: 2005 Június 2.