Vígjáték: Sodró lendületDVD filmek
A kismenő és a Sátánka rendezőjének új filmje szerencsére nem okoz majd meglepetést azoknak, akik szerették korábbi vígjátékait: >>>
A kismenő és a Sátánka rendezőjének új filmje szerencsére nem okoz majd meglepetést azoknak, akik szerették korábbi vígjátékait: ez a történet ugyanolyan őrült, harsány és poénos, mint amilyenek az előzőek voltak!
Dan sikeres, fiatal orvos, aki azonban nehezen boldogul a külvilággal, lévén szinte mindentől retteg: igazi fóbia-király. Jerry menedzser, viszont rettentően utálja az irodai munkát és legszívesebben szörfölni menne, ha tehetné. Tomról senki nem tudja, miből él. Ő azt állítja, hogy Harley-kkal üzletel. Mindenesetre a nők döglenek érte. Mi a közös a három fiatalemberben? Csupán annyi, hogy jóbarátok, együtt nőttek fel, csak az élet elsodorta őket egymástól. Most azonban, hogy negyedik, nagy kalandor hírében álló barátjuk egy balesetben meghalt, újra összejönnek és elhatározzák: egy őrült kalanddal állítanak emléket néhai haverjuknak. Eszükbe jut D.B. Cooper története, a gépeltérítőé, aki három évtizeddel ezelőtt egy vagyonnal együtt kiugrott a repülőből és azóta sem akadt senki a nyomára. Egyes feltételezések szerint a krokodilok martalékává vált, a zsákmány pedig valahol ott vár még mindig a szerencsés megtalálóra az oregoni vadonban.
A kétbalkezes trió egy kenuval és jó sok önbizalommal vág neki az őrült túrának, de a gazdagság helyett medvékkel, vad hegyi-emberekkel és titkukat féltő kábszer-termesztőkkel hozza össze őket a balszerencse.

Sodró lendület
Without a Paddle
amerikai film 2004
vígjáték

Szereplők:
Matthew Price
Andrew Hampton
Jarred Rumbold
Carl Snell
Antony Starr
Dax Shepard
Bruce Phillips
Burt Reynolds
Matthew Lillard
Ray Baker
Seth Green
Rendező: Steven Brill
Operatőr: Jonathan Brown
Zene: Christophe Beck
rók: Fred Wolf, Harris Goldberg, Tom Nursall, Jay Leggett, Mitch Rouse
Gyártó stúdió: Paramount
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 94 perc

DVD Információk:
Hang: 5.1 DD
Szinkronok:
angol, magyar, cseh
Feliratok: angol, lengyel, görög, magyar, cseh, bolgár, horvát, szlovén, arab, román, szerb
Kép: 2.35:1
DVD Extrák:
Interaktív menü
Közvetlen jelenetválasztás

DVD Premier: 2005 Május 19.
  • Ehhez a cikkhez: Sodró lendület jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek