Vígjáték: San AntonioMozifilmek
Mivel a világ nagyjaira terroristaveszély leselkedik, San Antonio felügyelő és csapattársa, Bérurier hadnagy azt a megbízást kapják, hogy egy brit palotában >>>
Mivel a világ nagyjaira terroristaveszély leselkedik, San Antonio felügyelő és csapattársa, Bérurier hadnagy azt a megbízást kapják, hogy egy brit palotában vigyázzanak a francia nagykövet biztonságára.
Bérurier hanyagsága következtében a felügyelő egy lépéssel lemarad a diplomata elrablását kitervelő különös olasz nő mögött. Párizsba visszaérve a rendőrfőnök felmenti San Antoniot állásából, és Bérurier-t nevezi ki a helyére.
Amikor titokzatos módon eltűnik a köztársaság elnöke a belügyminiszter nemhivatalosan San Antoniot bízza meg, hogy 48 óra alatt egy titkos csapattal megtalálja az államfőt. Az lysée palotában San Antonio Bérurier-vel szembesül, akit közben megbíztak a hivatalos vizsgálat lebonyolításával.
Kettejük közül vajon ki találja meg elsőként az elnököt? A nyomok egyre sokasodnak: terrorista szervezetek, gátlástalan bankok, nemzetközi üzérek, kétes múltú politikusok, végzetes asszonyok, rendkívül meggyőző érvekkel sorakoznak.

San Antonio
francia film 2004
krimi, vígjáték

Szereplők:
Gerard Depardieu
Gerard Lanvin
Michael Galabru
Valeria Golino
Barbara Schulz
Rendező: Frederic Auburtin
Forgatókönyv: Laurent Touil-Tartour
Operatőr: Willy Stassen
Vágó: Guy Lecome
Zene: Jean-Yves d' Angelo
Gyártó stúdió:
Hirsch/ Pathé Renn Productions/ TF1/ Core Films/ Cattleya/ Napoléon Première/ CNC/ Canal+
Forgalmazza: FF Film & Music
Hivatalos honlap
Hossz: 95 perc

Mozipremier: 2005 Május 26.
  • Ehhez a cikkhez: San Antonio jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek