Vígjáték: RRRrrrr!!!DVD filmek
A történet Krisztus előtt 35000 évvel játszódik, a prehisztorikus korban. A gilisztától a kutyáig minden állatnak szarva van, >>>
A történet Krisztus előtt 35000 évvel játszódik, a prehisztorikus korban. A gilisztától a kutyáig minden állatnak szarva van, az emberek barlangban laknak, ruházatuk egy szál ágyékkötő mindössze. A kezdeti kiforratlan hierarchiában mindenkit Pierre-nek hívnak, együgyű cselekedeteiken pedig jót kacaghat a néző.
A törzsközösségi társadalomban hosszú idők óta két törzs él egymás mellett békében. A Fényes Haj nevű törzs a sampon titkos receptjét rejtegeti, míg a Koszos Haj nevű törzs sopánkodik és vakarózik. A Koszos Hajúak mindenre képesek a sampon titkának megszerzése érdekében; a törzsfőnök lánya álruhába (azaz fényes parókába) bújva beépül a Fényes Hajúak társaságába, hogy a női báj felhasználásával megismerhesse magát a sampont és annak tisztítóan jótékony erejét. A kémkedést azonban egy váratlan esemény zavarja meg: az ember történelmében először gyilkosság történik, s azután még egy...
E különös bűntény alaposan felforgatja az emberek addig zavartalan életét. A sorozatgyilkos felkutatásának érdekében a törzsfőnök nagy erőkkel nyomozni kezd - a legkorszerűbb, 21. századi nyomozási technikát jócskán kifigurázva önfeledtül mulatságos pillanatoknak lehetünk tanúi. A tudatlan ősemberek viselkedésében alapvető emberi jellemek, tulajdonságok (gonoszság, irígység, jellemtelenség, erény) bontakoznak ki és világítanak rá az egyének különbözőségére.
Ez a dolog láthatatlan párhuzamot húz a hajdani ősember és a ma élő, civilizált társadalom embere közé, így a téma mindenki számára érthető és korosztály nélkül ajánlható a vígjátékot kedvelő közönségnek.

RRRrrrr!
francia film 2004
vígjáték

Szereplők:
Marina Fois
Gérard Depardieu
Damien Jouillerot
Jean Rochefort
Samir Guesmi
Cyril Casméze
Rendező: Alain Chabat
Forgatókönyv:
Maurice Barthélémy, Alain Chabat, Pierre-Francois Martin-Laval, Jean-Paul Rouve
Operatőr: Laurent Dailland
Vágó: Juliette Welfling
Zene: Frederic Talgorn
Gyártó stúdió:
Chez Wam/Studio Canal/Les Robins des Bois Airlines/TF1 Films Productions
Forgalmazza: Intersonic
Hivatalos honlap
Hossz: 98 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, francia, cseh
Feliratok: magyar, francia, cseh
Kép: 1.875:1
DVD Extrák:
filmjelenetek
előzetesek

DVD Premier: 2005 Május 26.

RRRrrrr!

RRRrrrr!

RRRrrrr!

  • Ehhez a cikkhez: RRRrrrr!!! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek