TV-sorozat: Halló, halló! - 3. évadDVD filmek
A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. >>>
A Halló, halló angol komédiasorozat humora könnyedén hódította meg a világot, pedig kíméletlenül kifiguráz minden nemzeti sztereotípiát. Őrült karaktereket és még vadabb történeteket vegyít emlékezetes és kifogyhatatlan poénokkal.
René az életét kockáztatja azzal, hogy a francia ellenállás kérésére két brit pilótát és egy rádiót rejteget anyósa emeleti hálószobájában, miközben a német hadsereg tisztjei a földszinti kávézóban állomásoznak. Ezen felül a megfizethetetlen Bukott madonna nagy micsodákkal festmény rejtegetésében is részt vesz. De René igazi problémája a felesége, Edit, és az asszony várható bosszúja, ha kiderülne hogy a kávézó tulajdonosának mindkét csinos felszolgálólánnyal van viszonya.
3. évad
A harmadik sorozat eseményei a „Bukott madonna nagy micsodákkal” festmény körül forognak. A kolbászba rejtett kép először a kommunisták kezére kerül, majd miután egy kutya vacsorájaként megsemmisülni látszik, René újabb másolat készítésére ad megbízást. Az eredeti képet tovább rejtegetik, de Maria keblei sem bizonyulnak biztonságos rejtekhelynek, ezért a kávézó tulajdonosa féltett kincsét egy régi festmény mögé rejti. A régi festményben azonban a náci tábornok Van Gogh alkotását véli felfedezni, így azonnal elkobozza. Eközben a brit pilóták egy nadrágtartóval és fűnyíró-motorral üzemképessé fabrikált antik repülőgépen próbálják elhagyni az országot, s miután kísérletük meghiúsul, egy halottasházban bújnak el.

Halló, halló! - 3. évad
'Allo 'Allo!
angol film 2005
vígjáték, háborús, TV- sorozat

Szereplők:
Carmen Silvera
Gorden Kaye
Guy Siner
Kim Hartman
Kirsten Cooke
Richard Marner
Rose Hill
Vicki Michelle
Rendezők: David Croft, Robin Carr
Operatőrök: Max Samett, William Dudman
Zene: David Croft, Roy Moore
Forgatókönyv: David Croft
Gyártó stúdió: BBC
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 180 perc

DVD Információk:
Hang: 2.0
Szinkronok: angol, magyar
Feliratok: angol, magyar
Kép: 2.35:1
DVD Extrák:
interaktív menük
játék
közvetlen jelenetválasztás

DVD Premier: 2005 Május 26.
  • Ehhez a cikkhez: Halló, halló! - 3. évad jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozifilmek