Vígjáték: Nesze neked, Pete Tong!Mozifilmek
Frankie Wilde, ez az egyedülálló, zseniális tehetséggel megáldott személyiség, az egyik legmenőbb DJ. A szupersztárok fényűző életét éli Ibizán: >>>
Frankie Wilde, ez az egyedülálló, zseniális tehetséggel megáldott személyiség, az egyik legmenőbb DJ.
A szupersztárok fényűző életét éli Ibizán: siker, hipermodern villa, bombázó feleség, whisky és drog, amennyi csak belefér.

Ä?Â? az élet császára, mikor hirtelen szörnyű tragédia éri: veleszületett hallási rendellenessége szédületes gyorsasággal rosszabbodik.
Miközben az ibizai főszezon a legnagyobb lendületben tombol körülötte, ennek a hallásából élő embernek csak az egyik füle funkcionál, az is csak húsz százalékosan.
Hallása olyan gyorsan romlik, hogy Frankie heteken belül teljesen megsüketül, és így képtelen keverni, azaz képtelen a munkáját ellátni.
A rajongók hamar elfordulnak tőle, a lemeztársaság ejti, a bombázó feleség a legjobb barátjával lelép, a menedzsere felmondja vele a szerződést.
Frankie a depresszió mélységébe zuhan, és így begubózva próbál nem tudomást venni a bajokról. Egyetlen barátja, a kábítószer lassan az őrületbe kergeti.

Vajon ki tud-e mászni Frankie ebből a szakadékból, vajon le tudja-e győzni az őt üldöző démonokat? Képes lesz-e hallás nélkül is érezni a zenét, és visszaszerezni a régi dicsőséget? Egyáltalán vissza akarja-e szerezni?

A Nesze neked, Pete Tong! című film - melyben feltűnik az önmagát alakító híres DJ, Pete Tong is -, Frankie Wilde, a világhírű DJ igaz történetét mutatja be. A vígjátéki elemeket is tartalmazó filmdráma megindító példa arra, hogy egy tragikus fordulat mennyire át tudja formálni egy ember személyiségét, mennyire hozzá tudja segíteni ahhoz, hogy meglelje belső nyugalmát, s ezáltal egy, a korábbinál is teljesebb életet éljen.


Nesze neked, Pete Tong!
It’s All Gone Pete Tong
angol, kanadai film 2004
vígjáték, dráma

Szereplők:
Paul Kaye, Beatriz Batarda, Kate Magowan, Mike Wilmot, Pete Tong
Rendező: Michael Dowse
Forgatókönyv:
Michael Dowse
Operatőr:
Bolygó Balázs
Vágó:
Stuart Gazzard
Zene:
Graham Massey
Gyártó stúdió: Matson Films
Forgalmazza: SPI International
Hossz: 90 perc

Mozipremier: 2005 December 8.
  • Ehhez a cikkhez: Nesze neked, Pete Tong! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 7 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek