Romantikus-vígjáték: Csak szex és más semmiMozifilmek
Amikor Dóra (Schell Judit), a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van, >>>
Amikor Dóra (Schell Judit), a harminchárom éves színházi dramaturg egy nap rádöbben, hogy vőlegényének felesége és gyereke van, végképp elege lesz a férfiakból. Elhatározza, hogy egyedül vállal gyereket, ezért nekilát potenciális donorokat keresni.

Legjobb barátnője, a szintén állandó pasiproblémákkal küzdő Zsófi (Dobó Kata), a gyönyörű színésznő tanácsára hirdetést ad fel „Szexistennő negatív AIDS teszttel rendelkező szexpartnert keres Csak szex és más semmi jeligére” szöveggel. A terv egyszerű: Dóra kiválasztja a megfelelő férfit, eltölt vele egy éjszakát, nem találkoznak többé, és minden megy a maga útján... A felhozatal azonban lehangoló és Dóra belátja, hogy szexhirdetés útján alkalmi partnert keresni talán nem a legjobb megoldás.
A színházi társulathoz egy sármos színész érkezik Tamás személyében (Csányi Sándor).
Tamással csak három baj van: 1. szívből utálja a Dóra által színpadra adaptált szöveget (Veszedelmes viszonyok) 2. drámai színészhez méltatlan módon anyaszült meztelenül pózol egy hirdetésen, 3. minden más. Azonban szemmel láthatóan bejön neki a mufurc Dóra, aki viszonzásul ott osztja az „ország legjobb férfis*ggének” tulajdonosát, ahol csak tudja.
A próbák előre haladtával nem csak a pasik, de a problémák is sokasodni kezdenek Dóra körül. Felbukkan Tamás egyik legjobb barátja, Péter (Seress Zoltán), a színházi produkció komponistája, aki tehetséges, sikeres, vonzó, figyelmes, ráadásul agglegény – és talán pont ettől problémás.


Sokáig egy gyönyörű török fiú, Ali (Czapkó Antal) vezeti a donorversenyt, de a célegyenesben ő is megtorpan.
Ahogy közeledik a premier, úgy nő a káosz is Dóra lelkében, hogy a sikeres bemutatóval még jobban összekuszálódjon minden. Ki lesz a befutó? Péter? Ali? Tamás? Vagy valaki más?

Csak szex és más semmi
magyar film 2005
romantikus, vígjáték

Szereplők:
Schell Judit, Dobó Kata, Csányi Sándor, Seress Zoltán, Gesztesi Károly
Rendező: Goda Krisztina
Forgatókönyv:
Goda Krisztina, Divinyi Réka, Heller Gábor
Operatőr: Gulyás Buda
Vágó: Csillag Ádám
Zene: Madarász Gábor
Gyártó stúdió: Megafilm
Forgalmazza: HungariCom
Hivatalos honlap
Hossz: 90 perc

Mozipremier: 2005 December 8.
  • Ehhez a cikkhez: Csak szex és más semmi jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek