Dráma: Az elnök emberei - 3.évadDVD filmek
Az Elnök emberei segítségével a politika világába nyerhetünk betekintést - egy olyan világba, amelyről mindenkinek >>>
Az Elnök emberei segítségével a politika világába nyerhetünk betekintést - egy olyan világba, amelyről mindenkinek van véleménye, amihez látszólag mindenki ért, de amiről eddig talán senki sem gondolta volna, hogy ennyire izgalmas, fordulatos és szórakoztató is tud lenni.
Amerika elnöke Josiah Bartlet, aki az országot elvezeti, bár egy biciklivel már könnyen meggyűlik a baja. Az állam irányításában segítségére van Leo MacGarry személyzeti vezető, aki a háttérben szövi a szálakat; az ő helyettese, Josh Lyman, aki jobban ért válságok kreálásához, mint azok megszüntetéséhez; C. J. Cregg elnöki szóvivő, aki könnyedén és tehetségesen válaszol a legrosszindulatúbb újságírói kérdésekre - még akkor is ha kollégái esetleg elfelejtik beavatni a legfrissebb történésekbe; Toby Ziegler kommunikációs igazgató, aki maró humoráról híresült el; valamint Sam Seaborn, Toby helyettese, akit inkább nőügyeiről ismernek, semmint politikai tevékenységéről.

Bartlet elnök bejelenti, hogy másodszor is indul a választásokon, betegsége eltitkolásáért vizsgálat indul ellene, csapatával kényes belföldi és nemzetközi ügyeket kell megoldania, miközben a világterrorizmus súlyosabb problémává válik, mint valaha - sok más izgalmas esemény mellett ezt kínálja Az elnök emberei harmadik évada, amely elődeihez hasonlóan elnyerte a legjobb drámasorozatnak járó Emmy-díjat, és ismét intelligensen, felkavaróan és szórakoztatóan tárja a néző elé a politika intrikákkal és kényes manőverekkel teli világát.

Külön figyelmet érdemel a 2001. szeptember 11-i terrortámadás hatására készült Mostohafivérek című rendkívüli epizód, az értékes extrakínálat legkiemelkedőbb darabja pedig az a dokumentumfilm, amelyben volt elnökök és munkatársaik mesélnek a fehér házi politikai gépezet működéséről.

Az elnök emberei - 3.évad
The West Wing
amerikai film 1999
TV-sorozat, dráma

Szereplők:
Martin Sheen, Rob Lowe,
Moira Kelly, Dule Hill
Rendezők:
Lesli Linka Glatter, Alex Graves,
Chris Misiano, Thomas Schlamme
Gyártó stúdió: Warner Bros
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 916 perc

DVD Információk:
Hang: Surround
Szinkronok: magyar, angol, cseh
Feliratok: magyar, angol, cseh, finn, görög, portugál
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Epizódválasztás
Dokumentumfilm - Korábbi fehér házi dolgozók mesélnek emlékeikről.
Kimaradt jelenet(ek)
Kisfilm - a harmadik évad készítéséről

DVD Premier: 2005 November 17.
  • Ehhez a cikkhez: Az elnök emberei - 3.évad jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek