Vígjáték: Szőke kólaMozifilmek
Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt >>>
Lerner Nándor (Beleznay Endre) sikeres építési vállalkozó egy számára teljesen idegen világba csöppenve, egyetlen perc alatt elveszíti autóját, milliókat érő papírjait, ráadásként gyönyörű barátnőjét is. Más ember ilyenkor a barátaihoz fordul. Csakhogy neki olyan sosem volt.
Mivel máshonnan nem remélhet segítséget, kényszerbarátságot köt Verébbel (Majka), a nótás kedvű, ám botfülű roma autószerelővel és két társával, az izgága Ricsivel, no meg a hallgatag Robival, aki csak a nőknek és a verekedésnek él. Egyetlen napjuk van, hogy Veréb frissen tuningolt 1200-as kockaladájába pattanva mindent visszaszerezzenek, leszámoljanak a gonosszal és az egymással szemben érzett előítéleteikkel.

Takács Ákos (az Európa Express és a Rendőrsztori forgatókönyvírója) rendezői debütálását a CsíÄ?­íz-en edződött Novák Csaba írta, az operatőr pedig az UCLA-n végzett Forgács Gábor (Pizzás).

A 160 millió forintból, 2004. nyarán forgatott alkotásban Beleznay és Majka mellett olyan nevek szerepelnek, mint Görög Zita, Gubás Gabi, Margitai Ági és Parti Nóra.

Szőke kóla
magyar film 2005
vígjáték

Szereplők:
Beleznay Endre, Majka, Görög Zita, Gubás Gabi, Margitai Ági, Parti Nóra, Nyári Oszkár, Szegedi Dezső, Csányi Dávid
Rendező:
Takács Ákos
Forgatókönyv: Novák Csaba
Operatőr: Forgács Gábor
Gyártó stúdió: New Balance Kft.
Forgalmazza: SPI International
Hivatalos honlap
Hossz: 96 perc

Mozipremier: 2005 December 15.
  • Ehhez a cikkhez: Szőke kóla jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek