Rajzfilm: Eszeveszett birodalom 2. - Kronk...DVD filmek
Minden jó, ha vége jó – gondoltuk nemrég, amikor a Walt Disney eszeveszett rajzos vígjátékában, az Eszeveszett birodalomban >>>
Minden jó, ha vége jó – gondoltuk nemrég, amikor a Walt Disney eszeveszett rajzos vígjátékában, az Eszeveszett birodalomban minden rossz elnyerte méltó büntetését, minden jó megkapta méltó jutalmát, a butus, melák Kronk – a gonosz Yzma egykori szolgája - pedig, (aki még ahhoz is gügye, hogy megkülönböztesse a jót a rossztól) végre álmai foglalkozását űzheti és amellett, hogy főszakácsként dolgozik, vezetheti a kismókusok cserkésztáborát.
Minden rendben tehát. Vagy mégsem? Kronk egy nap levelet kap apukájától, aki arra készül, hogy hosszú évek után meglátogassa „kicsi” fiát. Kronkra még soha nem lehetett büszke, hiszen a melák még soha nem vitte semmire, éppen ezért a látogatás hírére Kronk pánikba esik. Vajon büszke lenne az apukája arra, hogy ő husikákat sütöget és mókusokkal játszadozik? Ennél azért komolyabb karriert várna tőle, nem?
Még „szerencse”, hogy régi gazdája, Yzma újra felbukkan a színen, és bomba üzletet ajánl a kelekótya óriásnak: azt állítja, hogy feltalált egy csodálatos fiatalító-szert, és Kronknak csak el kellene adnia a főzetből néhány adagot az öregek otthonában, ahol jól ismerik a kedves, bárgyú főszakácsot. Persze, ha az ötlet Yzmától származik, annak nem lehet jó vége…
Az Eszeveszett birodalom folytatásában a főszerep a sztori legnépszerűbb figurájának jutott! Újabb kalandok, újabb poénok és újabb fülbemászó dalok várják a régi és új rajongókat ebben a filmben, amely ugyanolyan nagy költségvetéssel készült, mint az eredeti történet!

Eszeveszett birodalom 2.
Kronk, a király
The Emperors New Groove 2: Kronks New Groove
amerikai film 2005
rajzfilm

Szereplők: rajzfilmfigurák
Rendezők:
Saul Andrew Blinkoff, Elliot M.Bour
Gyártó stúdió: Walt Disney
Forgalmazza: IntrerCom
Hossz: 73 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, török, cseh
Feliratok: magyar, angol, bolgár, görög
Kép: 1.78:1
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás
Werkfilm (így készült...)
Játék

DVD Premier: 2005 December 1.
  • Ehhez a cikkhez: Eszeveszett birodalom 2. - Kronk... jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 4.66
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek