Filmhír: Julia Roberts újra kamerák elé áll?Filmhírek
A Variety magazin felreppentette a hírt, hogy Julia Roberts újra Hollywood hétköznapi forgatagában éli mindennapjait. >>>
A Variety magazin felreppentette a hírt, hogy Julia Roberts újra Hollywood hétköznapi forgatagában éli mindennapjait.Nevét egy most készülő filmmel együtt emlegetik.
A George Crile, „60 minutes” című könyve alapján elkészült forgatókönyv (Charlie Wilson’s War) rendezőre, és szereplőkre vár. A Tom Hanks által igazgatott Playtone és az Universal Pictures vezetői az 1970-ben készült 22-es Csapdájával elhíresült Mike Nicholst, illetve a nemrégiben nálunk is bemutatott Bőrnyakűak alkotóját Sam Mendest környékezik.
A film egy olyan gazemberről (Charlie Wilson) szól aki texasi politikusként afgán felkelőket pénzel az afgán-orosz háború idején. Partnere, Joanne Herring a gyönyörű texasi társasági hölgy szerepével kapcsolatban merült fel Julia Roberts neve.

Julia akit utoljára az Ocean Twelve (2004) szerepében láthattunk, közel másfél évre – köszönhető ikeri születésének – eltávolodott a nyüzsgő hollywoodi élettől. Belekóstolt a modellszakmába, illetve két most készülő animációs film (Charlotte’s Web, And Bully) egy-egy karakterének lesz szinkronhangja, mely szintén a Tom Hanks féle Playtone stúdió berkeiben készül.
Így talán már érthető miképpen került Julia neve a képzeletbeli kalapba. Bár egyelőre sem a színésznővel sem pedig a rendező Mike Nicholsal nem kezdődtek meg a konkrét tárgyalások.

uno.hu
  • Ehhez a cikkhez: Julia Roberts újra kamerák elé áll? jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

FilmhírekSzínészek, rendezők