Vígjáték: Azt beszélikMozifilmek
Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró eljegyezte magát Jeffel (Mark Ruffalo), de lelke mélyén fél a házasságtól, >>>
Sarah (Jennifer Aniston), a New York-i újságíró eljegyezte magát Jeffel (Mark Ruffalo), de lelke mélyén fél a házasságtól, ezért halogatja a dolgot.
A húga (Mena Suvari) azonban alig várja, hogy hozzámehessen teniszpartneréhez. Sarah hazautazik az esküvőre a kaliforniai Pasadenába, ami azt jelenti, hogy egy időre el kell viselnie a családját. Számára nem könnyű az együtt töltött idő, sosem volt az, mert mindig őt tartották a család fekete bárányának, s ő maga sem tudta, hova tartozik. Szereti az apját és a húgát, de nem képes azonosulni megállapodott vidéki életmódjukkal és a teniszpartikkal.

Csak a nagyanyjával, Katharine-nel (Shirley MacLaine) való találkozás teszi elviselhetővé számára az egész felhajtást, különösen miután megtudja tőle, hogy Sarah nem az első a családban, akinek a házasság hallatán inába száll a bátorsága. Harminc éve Sarah anyja is lelépett egy fiatalemberrel, néhány nappal az esküvője előtt.
Akkoriban kapott szárnyra a pletyka arról, hogy egy lány megszökött egy fiatalemberrel, akit korábban elcsábított a lány anyja.­
A pletykából könyv született, a könyvből pedig film. Az esküvői előkészületek közepette Sarah-t már csak ez a sztori érdekli, és megszállottan keresi a Diploma előtt egy példányát.
Úgy érzi, a családja ihlette a történetet: Katharine a csábító nő, Sarah anyja pedig a fiatalember igazi szerelme. A kérdés már csak az: ki lehetett a fiatalember?Sarah egyre inkább meg van győződve arról, hogy ez az ügy választ ad kínzó kétségeire, és végre megtudja, kicsoda ő valójában. Elutazik hát San Franciscóba, hogy felkeresse anyja egykori osztálytársát (Kevin Costner), aki mára ismert milliárdos lett.
Ám nem az elveszített és sosem ismert apát találja meg benne, hanem egy olyan férfit, akibe ő is bele tudna szeretni...

A Harry és Sally rendezője ezúttal is könnyű kézzel párosítja az érzelmeket a feledhetetlen poénokkal. Nem csoda, hogy a forgatókönyv életre keltésére ilyen kiváló szereplőgárda vállalkozott!

Azt beszélik
Rumor Has It…
amerikai film 2005
vígjáték

Szereplők:
Jennifer Aniston
Kevin Costner
Shirley MacLaine
Mena Suvari
Mark Ruffalo
Richard Jenkins
Christopher McDonald
Rendező: Rob Reiner
Forgatókönyv: Ted Griffin
Operatőr: Peter Deming
Producerek: Ben Cosgrove, Paula Weinstein
Zene: Marc Shaiman
Forgalmazza: InterCom
Hossz: 97 perc

Mozipremier: 2006 Február 9.
  • Ehhez a cikkhez: Azt beszélik jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 4.33
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek