Mozifilmek
A történet közvetlenül azután játszódik, hogy Bambi édesanyja halálát követően megtudja, hogy apukája az erdő Nagyhercege. >>>
A történet közvetlenül azután játszódik, hogy Bambi édesanyja halálát követően megtudja, hogy apukája az erdő Nagyhercege.
Bambi rettentően izgatott, hogy végre megismerheti édesapját, a Herceg azonban nem igazán örül annak, hogy neki kell pátyolgatnia a kis bajkeverőt – hiszen így fontos teendőit nem tudja megfelelően ellátni. Bár eleinte úgy tűnik, nem működik kettejük együttélése, végül mégis közösen dolgozzák fel az anya elvesztése felett érzett gyászt, s valódi családra lelnek egymásban.

Az életszeretet hirdető vicces történet során a Disney legjobb hagyományaihoz híven több fülbemászó dal is felcsendül.
A magyar változatban Péter Szabó Szilvia, a NOX énekesnője énekli majd a dalokat.A filmet az a Brian Pimental rendezte, aki korábban már igencsak jó hírnevet szerzett magának rajzfilm-rendezőként, többek között a Tarzan és a Goofy – A film révén.

A Walt Disney Pictures művészei több mint négy évig dolgoztak Bambi történetének folytatásán, hogy hűen vissza tudják adni az eredeti, majd’ hatvan évvel ezelőtti film báját, humorát, hangulatát.

A kis őz mellett viszontláthatjuk a többi kedves ismerőst is: az Erdő Hercegét, Toppancsot, a nyulat, Uhu bácsit , a bölcs baglyot és megannyi bohókás erdőlakót, de új szereplők is feltűnnek a mesebeli erdőben.

Bambi 2. - Bambi és az Erdő Hercege
Bambi II - Bambi and the Great Prince of the Forest
amerikai film 2005
rajz-animációs, családi, mese

Rendező: Brian Pimental
Magyar hangok:
Vass Gábor, Morvay Bence, Makay Sándor, Czető Ádám, Bor Anna Luca, Tamási Nikolett, Penke Bence, Frajt Edit, Pápai Erika
Magyar dalok:
Élet vár, előadja: Péter Szabó Szilvia (Nox), Tavaszi boldogság, előadja: Nádasi Veronika, Tavaszi dal, előadja: Fekete Zoltán
Gyártó stúdió: Walt Disney Pictures
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 63 perc

Mozipremier: 2006. Február 9.
  • Ehhez a cikkhez: Bambi 2. - Bambi és az Erdő Hercege jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek