Vígjáték: Derült égből PollyDVD filmek

A rizikófóbiás Reuben Feffer életről és szerelemről szőtt terveit alaposan kizökkenti a kerékvágásból, hogy újdonsült arája a nászútjukon elhagyja egy izomagyú búvároktatóért. Kalandvágyó gyerekkori barátjával, Pollyval való véletlen találkozása után extrém sportokkal, fűszeres étkekkel, vadászgörényekkel és salsa tánccal járó forgószél ragadja magával... ennek minden mulatságos következményével. Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóság-mániás Reuben tényleg megváltozik, és a pillanatnak él tovább?

John Hamburg (Apádra ütök, Zoolander - A trendkívüli) forgatókönyvíró, rendező újabb rekeszizom-szaggató vígjátéka a Derült égből Polly.

A rizikófóbiás Reuben Feffer életről és szerelemről szőtt terveit alaposan kizökkenti a kerékvágásból, hogy újdonsült arája a nászútjukon elhagyja egy izomagyú búvároktatóért.

Kalandvágyó gyerekkori barátjával, Pollyval való véletlen találkozása után extrém sportokkal, fűszeres étkekkel, vadászgörényekkel és salsa tánccal járó forgószél ragadja magával... ennek minden mulatságos következményével. Előfordulhat, hogy a kiszámíthatóság-mániás Reuben tényleg megváltozik, és a pillanatnak él tovább?


Stúdió/Forgalmazó: Universal
Hang: magyar(DD 5.1), angol(DTS), angol(DD 5.1)
Kép: 1.85:1 16:9
Felirat nyelv: magyar, angol,
Régiókód: 2
Hossz: 90 perc
Extrák:
Audiókommentár John Hamburg rendezővel
A Derül égből Polly eredeti kezdése, választható kommentárral
Rodolfó Hollywoodba megy
Kimaradt jelenetek választható kommentárral
Bakik
Werkfilm
Beharangozó előzetes
A DVD készítői
Megjelenés: 2004. Szeptember 30.
  • Ehhez a cikkhez: Derült égből Polly jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok