Animációs: VadkalandMozifilmek
Vadkaland

Gondoltál már arra, mit csinálhatnak az állatkerti állatok éjszaka? Nos, a New York-i állatkert kissé lökött lakói egész biztosan nem a >>>

Vadkaland
The Wild
amerikai film 2006
animációs film

Gondoltál már arra, mit csinálhatnak az állatkerti állatok éjszaka? Nos, a New York-i állatkert kissé lökött lakói egész biztosan nem a ketreceikben ücsörögnek. Amint az utolsó gondozó kiteszi a lábát a kapun, indul a buli, a hancúr és kedvenc sportjuk, a „teknős-teke”.
Egy napon azonban valami megzavarja a felhőtlen jókedvet: Sámson oroszlán egy szem fiát, az éppen serdülő Ryant véletlenül elhajózzák a vadonba, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé.

Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga a vadon vadságaihoz, menne tehát vissza kényelmes állatkertjébe.

New Yorkból szerencsére mentőexpedíció indul útnak Sámson vezetésével, s a legbátrabbak (illetve a legflúgosabbak) részvételével. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala természetesen elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át egészen a rettegett vadonba.

Eredeti cím: The Wild
Típus: Színes, szinkronizált amerikai animációs film
Szereplők: Rajzfilmfigurák
Rendező: Steve 'Spaz' Williams
Gyártó stúdió: Walt Disney
Hivatalos honlap: The Wild
Forgalmazza: Fórum Hungary
Eredeti megjelenés: 2006

Kapcsolódó linkek:
Vadkaland előzetes

Mozipremier: 2006. április 13.

Vadkaland

Vadkaland

  • Ehhez a cikkhez: Vadkaland jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 7 Átlagolt érték: 4.85
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek