Thriller: Maradj!Mozifilmek

A film középpontjában a lelkiismeretes New York-i pszichiáter, Sam Foster áll, aki minden igyekezetével azon van, hogy >>>

Maradj!
Stay
amerikai film 2005
thriller

A film középpontjában a lelkiismeretes New York-i pszichiáter, Sam Foster áll, aki minden igyekezetével azon van, hogy megakadályozza fiatal páciense, Henry Lethem öngyilkosságát, amelyet az 21 éves születésnapjának estéjén szándékozik elkövetni. Amint Sam egyre mélyebbre hatol Henry életének és tudatalattijának labirintusába, eleinte csupán képzőművész barátnőjével és volt betegével, Lilával való kapcsolatát befolyásolja.

Maradj!
StayHamarosan azonban Sam racionális világfelfogása is omladozni kezd. A férfi szürreális események részese lesz, melyek helyszíne az álomvilággá átlényegült Manhattan. Sam immár képtelen megkülönböztetni a valóságot az elméjében végbemenő történésektől és azt sem tudja megragadni, hol végződik az ő, és hol kezdődik Henry világa.
Az Én, Pán Péter, és a Szörnyek keringője rendezője Az utolsó éjjel írójával valamint kiváló színészekkel együtt olyan misztikus thrillert készített, mely A hatodik érzék óta a legjobb, legizgalmasabb film élők és holtak találkozásáról.
Eredeti cím: Stay
Típus: Színes, feliratos amerikai thriller
Szereplők: Ewan McGregor, Naomi Watts, Ryan Gosling, Bob Hoskins, Janeane Garofalo
Rendező: Marc Forster
Író: David Benioff
Hossz: 99 perc
Gyártó stúdió: 20th Century Fox
Forgalmazza: InterCom
Eredeti megjelenés: 2005

Kapcsolódó linkek:
Maradj! - képgaléria

Mozipremier: 2006. április 27.
  • Ehhez a cikkhez: Maradj! jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 3.66
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek