Vígjáték: Az évszázad üzleteDVD filmek
A bárki hasába lyukat beszélő Eddie Muntz fegyvereket árul - kicsiket, amelyekkel lázadások indíthatók, és nagyokat, >>>
Az évszázad üzlete
Deal of the Century
amerikai film 1983
vígjáték

A bárki hasába lyukat beszélő Eddie Muntz fegyvereket árul - kicsiket, amelyekkel lázadások indíthatók, és nagyokat, amelyekkel akár egy világháború is kirobbantható. De a nagymenő kereskedő nem adja a portékáját akárkinek - a vevő bőröndnyi pénzzel érkezzen.

Chevy Chase, Sigourney Weaver és Gregory Hines a főszereplői Az évszázad üzletének, amely maró szatíra a nemzetközi fegyverkereskedelemről Paul Brickman forgatókönyvírótól (Kockázatos üzlet) és William Friedkin rendezőtől (A francia kapcsolat, Az ördögűző).
A Dr. Strangelove és az Amikor a farok csóválja abszurd hangulatát idéző Az évszázad üzlete vérfagyasztóan mulatságos képet rajzol arról az iparágról, amelyik halált árul hatalmas pénzekért, és amelyet komoly felelősség terhel a nemzetközi viszonyok lehangoló állapotáért.

Szereplők:
Chevy Chase, Sigourney Weaver, Gregory Hines, Vince Edwards, William Marquez
Rendező: William Friedkin
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazza: Warner Home Video
Hossz: 95 perc

DVD Információk:
Hang: Mono
Szinkronok: magyar, angol, német
Feliratok: magyar, angol, horvát, cseh, dán, finn, német, görög, héber, norvég, lengyel, portugál, szlovén, svéd, török, angol (hallásk.), német (hallásk.)
Kép: 1,85:1 (16:9)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek

DVD Premier: 2006 Március 23.
  • Ehhez a cikkhez: Az évszázad üzlete jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 2
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek