Családi film: ÖsszekutyulvaMozifilmek
Dave Douglas, a munkamániás kerületi ügyész (Tim Allen) kapja meg az utóbbi időszak legtöbb indulatot és sajtófigyelmet >>>
Összekutyulva
The Shaggy Dog
amerikai film 2006
családi, vígjáték

Dave Douglas, a munkamániás kerületi ügyész (Tim Allen) kapja meg az utóbbi időszak legtöbb indulatot és sajtófigyelmet kiváltó ügyét: egy tiltott állatkísérletek folytatásával vádolt laboratórium védelmét. Felesége (Kristin Davies) és gyerekei eddig sem sokat látták a családfőt, de ez az ügy még messzebb sodorja Dave-et szeretteitől.
Ráadásul egy szerencsétlen véletlen folytán megfertőződik egy szupertitkos, genetikai mutációt előidéző szérummal. A szérum egy több száz éves, tudományos szenzációt jelentő kutyától, illetve az eb harapásából származik, s ennek köszönhetően Dave egyre inkább kezd az általa cseppet sem kedvelt négylábúkra hasonlítani. Miután családja befogadja a feltűnően okos "állatot", ő is szembesül végre azzal, hogy családja bizony romokban hever miatta.
Dave mit sem szeretne jobban, mint újra normális életet élni, s bepótolni elszalasztott családfői kötelességeit. Addig azonban meg kell állítania a laboratórium mindenre elszánt kutatóit, márpedig a tárgyalóteremben nem tűrik a morgást és a vakarózást az ügyész urak részéről.

A film az 1959-es klasszikus családi mozi, az Egy bozontos eb modern változata.
Összekutyulva

Összekutyulva

Összekutyulva

Szereplők:
Tim Allen, Kristin Davis, Zena Grey, Danny Glover, Robert Downey Jr., Shawn Pyfromm Joshua Leonard, Jane Curtin, Philip Baker Hall
Rendező: Brian Robbins
Forgatókönyv: Cormac Wibberley, Marianne Wibberley
Operatőr: Gabriel Beristain
Vágó: Ned Bastille
Zene: Alan Menken
Gyártó stúdió:
Shaggy Dog Productions Inc., Walt Disney Pictures, Mandeville Films, Boxing Cat
Forgalmazza: Fórum Hungary
Hossz: 98 perc

Mozipremier: 2006 Május 11.
  • Ehhez a cikkhez: Összekutyulva jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 4 Átlagolt érték: 4
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek