Thriller: Match Point - MeccslabdaMozifilmek
Chloe (Emily Mortimer) kiváltságos és gazdag lány, aki beleszeret jóképű teniszedzőjébe (Jonathan Rhys Meyers), >>>
Match Point - Meccslabda
amerikai film 2006
romantikus, dráma, thriller

Chloe (Emily Mortimer) kiváltságos és gazdag lány, aki beleszeret jóképű teniszedzőjébe (Jonathan Rhys Meyers), és így Chris bekerül az angol társadalom felsőbb köreibe. Nola, egy gyönyörű, fiatal amerikai lány (Scarlett Johansson), aki Londonban a színésznői pályával próbálkozik, a másik nő, aki Chris és felesége, Chloe közé áll, és ezzel kezdetét veszik a tragikus események.

Ez a film is, mint Woody Allen annyi filmje, olyan történetet mond el, ami akármelyikünk életében megtörténhet, felvillantva mindazt, ami tönkremehet az emberek romantikus kapcsolataiban, vagy házasságában. A Match Point című film azonban sötétebb hangulatú, és sokkal inkább „csehovi” jellegű, mint ahogy azt Allen filmjeiben megszokhattuk.

Allen remek megfigyelő, és jól látja, hogy az élet egyszerre mulatságos és irtózatos. Úgy látja az embereket, ahogy archetípusos, ősidők óta változatlan módon reagálnak azokra a szituációkra, amelyekbe azóta is újra és újra belekerülünk, amióta csak emberré lettünk... például olyan valakibe szeretünk bele, akibe nem kellene.

Szereplők:
Scarlett Johansson, Jonathan Rhys Meyers, Emily Mortimer, Brian Cox, Matthew Goode, Penelope Wilton, Ewen Bremner, James Nesbitt, Rupert Penry-Jones
Rendező: Woody Allen
Forgatókönyv: Woody Allen
Operatőr: Remi Adefarasin
Vágó: Alisa Lepselter
Gyártó stúdió:
Magic Hour Media, BBC, Thema Production, Invicta Capital Ltd.
Forgalmazza: SPI International
Hivatalos honlap
Hossz: 124 perc
Amerikai mozipremier:
2006. január 20.

Hazai mozipremier: 2006. május 11.
  • Ehhez a cikkhez: Match Point - Meccslabda jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 2.66
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Mozifilmek