Akció-fantasy: Superman visszatérMozifilmek
Az elpusztíthatatlan Superman (Brandon Routh) földi alteregója, a félénk, szemüveges újságíró alakjában kettős életet él >>>
Superman visszatér
Superman Returns
amerikai film 2006
akció, fantasy

Az elpusztíthatatlan Superman (Brandon Routh) földi alteregója, a félénk, szemüveges újságíró alakjában kettős életet él az emberek között: amikor szükség van rá, titokban "acélemberré” változik, és a világ megmentésére siet.
Ám az emberiség öt hosszú esztendeje nélkülözni kénytelen Superman védelmét: rejtélyes eltűnése óta senki sem látta a Földön.


Régi ellenfele, az ősgonoszt megtestesítő Lex Luthor (Kevin Spacey) eközben meg akarja fosztani Supermant különleges képességeitől, hogy ezután megvalósíthassa a világ leigázására szőtt ördögi tervét.
Lois Lane (Kate Bosworth) élete Superman eltűnése óta gyökeres fordulatot vett. A Daily Planet sztárriportere - akit kedvese évekkel ezelőtt szó nélkül faképnél hagyott - minden jel szerint már túllépett Clark Kent iránt érzett szerelmén, olyannyira, hogy most a szerkesztő unokaöccsével jár jegyben. Emellett Pulitzer-díjas cikket publikál "Miért nincs szüksége a világnak Supermanre” címmel. Supermannek azonban elég egyetlen pillantást vetnie az imádott nőre, hogy tudja: igazi otthona Metropolisban van, a Föld esendő, mégis jóravaló teremtményei, az emberek között, akiknek nagyobb szükségük van erejére és bölcsességére, mint valaha.

Szereplők:
Brandon Routh, Kate Bosworth, James Marsden, Frank Langella, Kevin Spacey
Rendező: Bryan Singer
Forgatókönyv: Michael Dougherty, Dan Harris és Bryan Singer
Gyártó stúdió: Warner Bros.
Forgalmazza: InterCom
Hivatalos honlap
Hossz: 154 perc
Típus: szinkronos
Amerikai mozipremier:
2006. június 30.

Mozipremier: 2006. július 6.
  • Ehhez a cikkhez: Superman visszatér jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 3 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

MozipremierekMozifilmek