Horror-vígjáték: Horrorra akadva 3.DVD filmek
Az egész akkor kezdődik, amikor a híreket fáradhatatlanul kutató riporter, Cindy Campbell (Anna Faris) egy nagyszabású >>>
Horrorra akadva 3.
Scary Movie 3.
amerikai film 2004
vígjáték

Az egész akkor kezdődik, amikor a híreket fáradhatatlanul kutató riporter, Cindy Campbell (Anna Faris) egy nagyszabású televíziós műsor kellős közepén egy keménynek tűnő sztori nyomába ered. Rövidesen egy, az egész bolygót fenyegető, szörnyűséges támadás-sorozat bizonyítékaira bukkan, földön-kívüli megszállóktól gyilkolni képes videó-szalagokig, átejtés céljából készült gabona-köröktől „Az Egyetlen” által kinyilatkoztatott jóslatokig, baljós pillantású gyerekektől ambiciózus fehér rapperekig, sőt még Michael Jackson felvillanó megjelenése is ebbe a sorba tartozik.

Óriási, mindent átható összeesküvésekkel szembesülve, állandóan a sarkában lévő, furcsa emberektől üldözve Cindy-nek fel kell vennie a harcot, hogy megakadályozza a gonoszt abban, hogy ismét megpróbálja uralma alá hajtani a világot – miközben a sztori szálait úgy szövi a film, hogy egyetlen alkalmat se szalasszon el, hogy egy-egy gyors csavarintással a parodizált eredeti filmek emlékezetes jeleneteit pellengérre állítsa.

Íme a semmitől vissza nem riadó paródia-sorozat legújabb folytatása: a Horrorra akadva 3., mely, ha lehet, még elődeinél is mulatságosabb. A ma már klasszikusnak számító Airplane, Csupasz Pisztoly-filmek rendezője, David Zucker ezúttal olyan filmekből űz tréfát, mint A Kör, a Jelek, a Mátrix – Újratöltve vagy a 8 Mérföld.
A filmben Anna Faris és Charlie Sheen mellett Pamela Anderson is feltűnik, mint katolikus diáklány, az USA elnökének szerepét pedig Leslie Nielsen játssza, míg az öblös torkú énekesnő, Macy Gray önmagát alakítja.

Szereplők: Anna Faris, Anthony Anderson, Leslie Nielsen, Camryn Manheim, George Carlin, Queen Latifah
Rendező: David Zucker
Forgatókönyv: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Buddy Johnson, Phil Beauman, Jason Friedberg, Aaron Seltzer figurái alapján Craig Mazin és Pat Proft
Operatőr: Mark Irwin, C.S.C.-A.S.C.
Vágó: Malcolm Campbell, Jon Poll
Zene: James L. Venable
Producer: Robert K. Weiss
Gyártó Stúdió: Brad Grey Pictures
Forgalmazza: SPI
Hossz: 90 perc

DVD Információk:
Hang: magyar, angol, cseh (DD 5.1)
Kép: 1,85:1 (16:9)
Feliratok: magyar, angol, cseh, szlovák
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Előzetesek
Kimaradt és kiegészített jelenetek
Így készült... - a film
Így készült... - a film... de tényleg...
Kisfilm - Hulk kontra Alien (így készült a választható befejezés)

DVD Megjelenés: 2004. Szeptember 30.

  • Ehhez a cikkhez: Horrorra akadva 3. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 7 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek