Filmhír: PillangószívFilmhírek
PillangószívBár nem filmes téma, de pár hete, egy új "játék" indult a neten. Keresőoptimalizálási verseny, Pillangószív keresőkifejezésre...
Pillangószív

Bár nem filmes téma, de pár hete, egy új "játék" indult a neten. Keresőoptimalizálási verseny, Pillangószív keresőkifejezésre.

Csapatunk úgy döntött, e-rövid cikk erejéig mi is beszállunk a versenybe, mely igen rövid idő alatt, a jelek szerint igen népszerű lett a webmesterek, bloggerek, és az "amatőr honlapkészítők" (ezt úgy értem, aki nem üzletszerűen foglalkozik a weblakészítéssel), körében.


Rövid "Pillangószív" történelem

A pillangószív keresőoptimalizálási verseny, a Keresőblog-ról indult, 2006. július 19.-én. A verseny célja, ez év Szilveszter napján éjfélkor az első helyen szerepelni pillangószív keresőkifejezésre a Google keresőben. Harzol, a keresőblog tulajdonosa nem állított szabályokat, tehát minden megengedett, cél az élen végezni az újév kezdete előtt egy másodperccel. A pillangószív egy olyan kifejezés, melyre a verseny indulásakor egyetlen kereső sem adott találatot, tehát minden induló egyenlő esélyekkel vehet részt a küzdelemben. A játék rekord idő alatt népszerűvé vált, hiszen az eddig keresők számára ismeretlen kifejezésre jelenleg (2006-08-06), 485.000 találatot jelez a Google, s mindezt, a mai napot figyelembe véve, alig 20 nap alatt.
Már készülnek a tematikus katalógusok is, melyek begyűjtik a versenybe szállt lapokat, híreket, segítségnyújtásként a keresőoptimalizálással foglalkozó oldalakat...

Legszemfülesebb a WYW volt, mely elsőként hozta létre linkgyűjteményét:
Pillangószív.wyw.hu

Aki rövid hírünknél bővebb információra vágyik pillangószív ügyileg, az látogasa meg az oldalt. Információink alapján több katalógus is készül pl. lap.hu, linkcenter.hu és átfogó linkgyűjtemények is teret adtak a játékban résztvevőknek oldalaik népszerűsítésére, pl. a teljesség igénye nélkül: Magyar Honlap - Pillangószív.

Mivel célunk a részvétel és nem pedig nyerni bármi áron, úgy érzem versenybeszálláshoz és tájékoztatásnak ennyi elég is lesz... :)

Pillangószív helyzetjelentés (2006 szeptember 3. napján)

Oldalunk, ezen írással jelenleg a 40. helyet foglalja el a Google Magyarország keresési eredmémyeinek listájában.

Mint fentebb is írtam, célunk nem a győzelem, hanem a játékban történő részvétel és ezzel a cikkel támogatni szeretnénk partner oldalunkat a WYW tematikus katalógusok, versenybeszállt PILLANGÓSZÍV oldalát.

Ezért is tartom szükségszerűnek a cikk kiegészítését ezzel a rövid információval. Az általunk is támogatott oldal, a kezdettől fogva a Top 10-es listában szerepel, hosszú ideig az első helyen állt, jelenleg éppen a harmadik, tehát érmes pozíciót foglalja el, ám ez napról napra változik, változhat. A legutóbbi két hétben folyamatos helycserék színesítették a wyw és a joljarok.hu közötti párharcot. Hol partnerünk állt az első helyen, hol pedig a joljarok.hu két oldala vette át a vezető pozíciót. A továbbiakban úgy tervezzük, hogy a verseny lezárultáig, e-cikkhez folyamatos kiegészítéseket fűzünk majd hozzá, a verseny alakulásával kapcsolatosan.

Hajrá Pillangószív!

  • Ehhez a cikkhez: Pillangószív jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 26 Átlagolt érték: 3.88
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

Filmhírek