Rajzfilm: Tündi Bündi Barátok 2. - Második harapásDVD filmek
Kik a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurák a földgolyón? Természetesen Cukorerdő kislakói! Annyira édesek és imádnivalók, >>>
Tündi Bündi Barátok 2. - Második harapás
Happy Tree Friends
amerikai film 2002
rajz-animáció

Kik a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurák a földgolyón?
Természetesen Cukorerdő kislakói! Annyira édesek és imádnivalók, hogy az ember úgy magához ölelné őket, hogy szinte kipattan a kis szemük. Aki egyszer megszereti a kis Tündi Bündiket, az a fél karját is odaadná, csak hogy mindet összefogdoshassa.

A Tündi Bündi barátok igazi ínyencség! A tengeren túlon Happy Tree Friends néven kultusszá vált rajzfilmsorozat végre Magyaroroszágon is megjelenik. A rajzfilm karakterei minden területen aratnak; a Tündi Bündi barátok karácsonykor 1. helyezést értek el például az egyre népszerűbb iTunes-on a letöltések között, de emellett a kedvenc mobiltartalmak között is élen járnak. A széles rajongótáborral rendelkező sötétfekete humorú Happy Tree Friends-ről azt is tudni kell, hogy szigorúan felnőtt nézők számára készült, a benne megjelenő képi erőszak miatt gyerekeknek nem ajánlott a megtekintése.

Újra feltálaljuk Önöknek a legaranyosabb, legennivalóbb rajzfilmfigurákat, az édes kis Tündi Bündi barátokat főételnek és desszertnek egyaránt. Több mint kétórányi sírás és kacagás után az ízetlen tréfák ízletes fogásokká állnak össze, így mindenki jóllakottan távozhat a képernyő elől. Megnyugtató tudni, hogy az epizódok készítői a munka során nem használtak mesterséges édesítőszert, a főszereplők maguktól édesek.

A tengerentúlon kultusszá vált rajzfilmsorozat újabb része erős gyomrú, egészséges, edzett hasú nézőkért kiált, olyanokért, akik nem riadnak vissza, ha egy kis vért látnak. A széles rajongótáborral rendelkező sötétfekete humorú Happy Tree Friends-ről tudni kell, hogy szigorúan felnőtt nézők számára készült, a benne megjelenő képi erőszak miatt gyerekeknek nem ajánlott a megtekintése!

Szereplők: rajzfilmfigurák
Rendezők: Kenn Navarro, Rhode Montijo
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 145 perc

DVD Információk:

Hang: Surround
Szinkron: eredeti
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

DVD Premier: 2006 szeptember 7.
  • Ehhez a cikkhez: Tündi Bündi Barátok 2. - Második harapás jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek