Animációs: Full Metal Panic! 1.DVD filmek
A történet egy alternatív jövőben játszódik, amikor a modern világ két nagy politikai táborra oszlik: a szokásos, demokratikusnak >>>
Full Metal Panic! 1.
Full Metal Panic!
japán film 2002
rajz-animációs, akció, sci-fi

A történet egy alternatív jövőben játszódik, amikor a modern világ két nagy politikai táborra oszlik: a szokásos, demokratikusnak tűnő rendszerre, illetve a kommunistához hasonló uralmi rendszerre. A két fél természetesen egymás ellensége, főhőseink az előbbi csapatba tartoznak. Ez az oldal olyan technológiával rendelkezik, mely a normál világ előtt jár kb. 10 évvel, bizonyos, speciális képességekkel felruházott tagjainak, a "suttogók" jóvoltából, akik tudatalattijukban egy átlagember számára megmagyarázhatatlan elven működő fegyverek, technikai berendezések működési elveit, leírásait hordozzák.
Ez, a köznyelv által csak Fekete Technológiákként emlegetett tudás a magyarázata annak, miért küzdenek hatalmas robotok a csatamezőkön, és miért használnak gondolati úton működő fegyvereket, mint például a Lambda Vezérlő egység. Hőseink a Mithril nevű titkos katonai szervezet tagjai, akik politikai hozzáĂĽllástól függetlenül a világbéke felé vezető rögös út egyengetésén munkálkodnak hipermodern technológiával készített eszközeik - elsősorban óriásrobotok és különféle speciális járművek vagy fegyverek - bevetésével.

Szereplők: rajzfilmfigurák
Rendező: Köichi Chigira
Forgalmazza: Klub Publishing
Hossz: 125 perc
Korhatár: 12 éven felülieknek

DVD Információk:
Hang: stereo
Szinkronok: magyar, japán
Felirat: magyar
Kép: 4:3
DVD Extrák:
Interaktív menük
Közvetlen jelenetválasztás

IMDb: Full Metal Panic!

DVD Premier: 2006 október 19.
  • Ehhez a cikkhez: Full Metal Panic! 1. jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek