Komédia: Monty Python: Egyéni csúcsok díszdobozDVD filmek
A díszdobozban található egyes filmek részletes adatait, a cikken belül, tekintheti meg! >>>
Monty Python: Egyéni csúcsok díszdoboz - 6 DVD
Monty Python's Personal Best
amerikai film 2006
vígjáték

Rendezők: Több rendező
Főszereplők: Connie Booth, Graham Chapman, John Cleese, Carol Cleveland, Dayna Devon, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Gilleon Smith
Gyártó stúdió: Columbia-TriStar

Ez hihetetlen! Ez óriási! Ez… a Python-tagok által kiválasztott legjobb pillanatok gyűjteménye. A találgatásnak vége: most megtudhatjuk, hogy a több száz szkeccsből melyek lopták be magukat végérvényesen e hat nagyszerű férfiú szívébe. Itt az összes klasszikust megtalálja: a Döglött papagájt (csak pihen), a Favágó dalát, a Nudge Nudge-ot, Az év arisztokrata idiótáját, és természetesen a Döglött papagájt (csak megijedt). Valljuk be, ez a bagázs akkora egóval bír, hogy még az űrből is látszik, igazán üdítő hát látni, hogy olyan szkeccseket is beválogattak a személyes kedvenceik közé, amelyekben ők maguk nem is szerepelnek. De hát ez van, imádják a Cirkuszt! A még életben lévő Pythonok vadonatúj bevezetőivel és egy megindító közös tisztelgéssel Graham Chapman előtt ez a válogatás összefoglalja a Monty Python tagok egyéni csúcsait!

Kapcsolódó cikkek:
Gyalog - galopp

Monty Python egyéni csúcsok - Terry Jones

TERRY JONES - író, rendező, színész, politikai szatirista, polihisztor - az életével viszont nem tud mit kezdeni, így hát megint nálunk lábatlankodik. Mikor épp nem a világbékéÊrt harcolt elszántan, Mr. "határozottan határozatlan" Jones nyakig merült a Repülő Cirkusz négy éves termésébe, és nem győzte hangsúlyozni, hogy nélküle mindez nem jöhetett volna létre.
Íme, az Őfelsége által gondosan kiválogatott leges-legjobb Python szkeccsek, továbbá megdönthetetlen bizonyítékok arra, hogy mindez az ő - és csakis az ő - érdeme.

Töltsön hát magának egy pohár sherryt, foglaljon helyet a zongoránál Terry mellett és irány a múlt egy bolondos kis visszaemlékezés erejéig, amelyet a művész úr szerényen csak úgy nevez: "Így alkottam a Monty Python Repülő Cirkuszát".
Hossz: 57 perc

Monty Python egyéni csúcsok - Terry Gilliam

TERRY GILLIAM – a zavart amerikai rajzoló, akinek köszönhetően a "nagyon fura" Monty Pythonból "abszolút abszurd" Monty Python lett - végre bekattant.
A Münchausen báró, az Időbanditák és a Félelem és reszketés Las Vegasban meg se kottyant Gilliam nyughatatlan elméjének, de teljesen új élményt varázsolni a Repülő Cirkusz archívumának legjobb pillanataiból annál inkább.
Jobb, ha tudja, a kezében tartott szerény kis kiadvány letaglózó erejű lett.

Készüljön fel hát lelkiekben a leges-legelső animált Monty Python produkcióra, és ne feledje, ilyen lett volna annak idején a műsor, ha a BBC lett volna olyan bolond, hogy annak idején szabad kezet ad Gilliamnek. Éljen a BBC!
Hossz: 57 perc

Monty Python egyéni csúcsok - Michael Palin

MICHAEL PALIN, a világjáró felfedező, a "komikusok komikusa" valahogy kibírta nyugton ülve, amíg összeválogatta a saját legjobbjait a Pythonos évekből.
Természetesen az ízig-vérig izgága Palin nem tudott nemet mondani egy kis utazásra, ezért ellátogatott a hírhedt hallal-pofozós tánc forgatási helyszínére egy kis nosztalgia kedvéÊrt.
És ez még nem minden! Mivel a drága jó PALIN rendes tag, ezért ezen a szent lemezen bemutatja a világhíres Sajtbolt-jelenetet.

Bámulatos! Sokáig éljen Michael! No, de már megint hová megy?

Hossz: 57 perc

Monty Python egyéni csúcsok - John Cleese

Az elmúlt jó 40 évben JOHN CLEESE önmagát nem kímélve fáradozott azon, hogy emberek milliói, sőt milliárdjai röhöghessék magukat inkontinencia közeli állapotba.
De mondja csak, gondolkodott már azon, hogyan lehet John Cleese-t megnevettetni?
Hát persze, hogy nem, maga önző fráter!Nos, most az egyszer gondolhat másokra is azzal, hogy beszerzi ezt a DVD-t John Cleese egyéni csúcsaival, amelyeket maga a nagyszerű John Cleese szemezgetett időt és fáradtságot nem kímélve.
Ráadásul eme szent kiadvány egy eddig még soha nem látott anyagot is tartalmaz, amelyet e csodálatos férfiú külön erre a kiadványra alkotott.

Hossz: 57 perc

Monty Python egyéni csúcsok - Graham Chapman

Egyesek itt hagynak csapot-papot, mások meg folytatják, mint a Titanic zenekara.
GRAHAM CHAPMAN, aki orvos, langaléta színész, öntusázó organizmus és nagyon híres halott fickó egy személyben, az utóbbi kategóriába tartozik.
Chapman legalább nyolc filmben és tévéműsorban tűnt fel, mióta 1989-ben beadta a kulcsot, így sokak szerint Elvis óta ő a legtermékenyebb hulla.
És most kilencedszer is itt van.
Az utánozhatatlan Monty Python Repülő Cirkusza másik öt, még életben lévő tagja állította össze ezt a válogatást és szent meggyőződésük, hogy az itt látható szkeccsek voltak Chapman kedvencei.
Persze, mindenki tévedhet.
Hossz: 57 perc

Monty Python egyéni csúcsok - Eric Idle

ERIC IDLE, a vérlázítóan sikeres színész, író, zeneszerző, rendező, producer és Broadway-impresszárió, szóval ez a nagyformátumú ember nem elégedett.
Eric, akinek eltökélt szándéka, hogy saját képére formálja a világ szórakoztatóiparát, első lépésként egyetlen átfogó korongra gyűjtötte a Monty Python négy éves történelmének általa legjobbnak vélt momentumait.
És pont erre a korongra. Hogy teljes legyen az öröm, egy eddig még soha nem látott anyaggal is előállt.

Elképesztő, mi mindenre képes egy multimilliárdos megasztár, csak hogy még jobban megtömje a zsebét, nem igaz?
Hossz: 57 perc

DVD Információk:

Hang: angol (Mono)
Feliratok: magyar, angol, arab, horvát, cseh, dán, holland, finn, francia, német, görög, hindi, izlandi, norvég, lengyel, portugál, román, szlovén, spanyol, svéd, török
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel
Egyéb - Azok, akik túl sok Pythont fogyasztanak, nyugodtan vállalkozhatnak az Egyéni teszt megoldására
Egyéb - melyet a Python-szakértő Kim "Howard" Johnson követett el

IMDb: Monty Python's Personal Best

DVD Premier: 2006 november 23.
  • Ehhez a cikkhez: Monty Python: Egyéni csúcsok díszdoboz jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek