TV-sorozat: CSI - A helyszínelők 1. évadDVD filmek
A helyszínelők az utóbbi évek egyik legsikeresebb televíziós sorozata. A történetek főszereplői azok a bűnügyi helyszíneken >>>

CSI - A helyszínelők 1. évad - 3 DVD
1. - 23. epizód
CSI: Crime Scene Investigation
amerikai, kanadai film 2000
TV-sorozat, krimi, dráma, misztikus, thriller

A helyszínelők az utóbbi évek egyik legsikeresebb televíziós sorozata. A történetek főszereplői azok a bűnügyi helyszíneken dolgozó szakemberek, akiknek a munkájáról eddig keveset lehetett tudni - a törvényszéki helyszínelők. Ők azok a férfiak és nők, akik a nap 24 órájában dolgoznak a sárga szalagok által körülhatárolt bűnügyi helyszíneken és rendőrségi laborokban, hogy feltárják a bizonyítékokat, összeillesszék a látszólag össze nem illő és jelentéktelennek tűnő mozzanatokat. Amikor pedig a munkájuk végén összeáll a kép, akkor a segítségükkel elkapják a bűnözőket, és igazságot szolgáltatnak az áldozatoknak és azok szeretteinek.

Az izgalmas epizódokban a helyszínelők gyilkosok, öngyilkosok, rablók és erőszakos bűncselekmények elkövetői nyomába erednek Las Vegas utcáin, azokon a neonfényben tündöklő utcákon, amelyek most a legsötétebb és legveszélyesebb arcukat mutatják. Gil Grimson vezetésével a helyszínelők a legújabb tudományos eredmények és a régimódi nyomozási technikákkal segítségével dolgoznak.

A helyszínelők világszerte elárasztotta a tévéképernyőket. Az izgalmas, hetedik évadjába lépő krimit számos országban láthatja a bűnügyi filmeket kedvelő közönség. A sorozat eddigi sikerét az is bizonyítja, hogy többször jelölték Golden Globe-díjra a Legjobb tévésorozat, illetve a Legjobb tévésorozatban nyújtott alakítás kategóriákban. A főbb szerepekben Paul Guilfoyle (Az elnök különgépe, Sztriptíz), William L. Petersen (Az embervadász, Tizenkét dühös ember, Rettegés) és Marg Helgenberger (Erin Brockovich - Zűrös természet, Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?)


Szereplők:
William L. Petersen, Paul Guilfoyle, Gary Dourdan, George Eads, Marg Helgenberger, Eric Szmanda, Jorja Fox, Robert David Hall, David Berman
Rendező: Anthony E. Zuiker
Forgalmazza: Budapest Film
Hossz: 358 perc

DVD Információk:
Hang: DD 2.0
Szinkronok: magyar, angol
Felirat: magyar
Kép: 1,33:1 (4:3)
DVD Extrák:
Interaktív menük
Jelenetek közvetlen eléréssel

IMDb: CSI: Crime Scene Investigation

DVD Premier: 2006 november 28.
  • Ehhez a cikkhez: CSI - A helyszínelők 1. évad jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek