Kalandfilm: A mítoszDVD filmek
Időszámításunk előtt 221-ben Qin Shihuang Kína első császára egy sírhelyet építtetett magának. A csodálatos temetkezési helyet >>>
A mítosz
San wa /The Myth
kínai film 2005
akció, dráma, fantasy, kaland, vígjáték

Időszámításunk előtt 221-ben Qin Shihuang Kína első császára egy sírhelyet építtetett magának. A csodálatos temetkezési helyet 700000 munkás építette és 37 év alatt lett készen.
A legenda úgy tarja, mindenkit élve eltemettek, aki ezen az építményen dolgozott. Egy túlélő sem maradt. A császár egy nagy rakás kincset és a fiatalság elixírjét rejtette el a sírjába. Az elkövetkező 2000 évben többen megpróbáltak bejutni a nagy kincs reményében a mauzóleumba, de ugyanúgy végezték, mint a sok ezer munkás. Egészen eddig a pillanatig.

Jackie Chan legújabb látványos filmjében, a Mítoszban, egy újkori régészt játszik, aki meghívja régi barátját Williamet, hogy kinyomozzák ezt a félelmetes legendát.
A rendező Stanley Tong remekül keveri az akciót a humorral, a drámával ebben az elragadó, izgalmas kalandfilmben.Szereplők: Jackie Chan, Hee-seon Kim, Tony Leung Ka Fai, Mallika Sherawat, Ken Lo, Ram Gopal Bajaj, Min-su Choi, Jason Chong, Hayama Go, Sudhanshu Pandey
Rendező: Stanley Tong
Forgatókönyvíró: Hai-shu Li, Stanley Tong
Producer: Willie Chan, Solon So
Forgalmazza: Intersonic
Hossz: 117 perc

DVD Információk:
Hang: DD 5.1
Szinkronok: magyar, angol, cseh
Felirat: magyar, cseh
DVD Extrák:
Előzetes

DVD Premier: 2006 november 23.
  • Ehhez a cikkhez: A mítosz jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 1 Átlagolt érték: 1
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek