Vígjáték: Kidobós - Sok flúg disznót győzMozifilmek
Peter LaFleur (Vince Vaughn) egy ócska kis edzőterem tulajdonosa. Az odalátogató fura figurák a sportos életmódból a sörivást, >>>
Kidobós - Sok flúg disznót győz

Peter LaFleur (Vince Vaughn) egy ócska kis edzőterem tulajdonosa. Az odalátogató fura figurák a sportos életmódból a sörivást, a csajozást, vagy legalábbis a nők körüli ügyetlenkedést szeretik a legjobban. Peter sem áll jobban náluk: odáig fejlesztette a lustaságot, hogy fél éve már tagdíjat sem szed azoktól, akik hozzá járnak. A boldog semmittevés azonban nem tarthat örökké. Két kellemetlen közjáték is megzavarja az idillikus mindennapokat. A bank a részleteket követeli, ráadásul a Globo Gym nevű felkapott és szuperelegáns edzőterem tulajdonosa, White Goodman (Ben Stiller) is meg akarja szerezni a helyet.
Ehhez szinte tálcán kínálja magát a lehetőség, mert Peter nem vezette a könyvelését. A bank ki is küldi képviselőjét, hogy rendezze le az ügyet, ám a fiatal ügyvédnő, Kate Veatch (Christine Taylor) egy váratlan fordulattal Peterék mellé áll, hogy próbálják megmenteni a klubot. Hogyan? Egy kidobós versennyel a Globo Gym ellen. A gyengébb és az erősebb összeméri az erejét. A Las Vegas-i bajnokságon majd eldől, melyikük méltó a túlélésre: a csapott vállú kétballábasok vagy a napbarnított nagymenők.

DodgeBall - A True Underdog Story
Színes, feliratos amerikai vígjáték, 2004

Főszereplők:
Vince Vaughn, Ben Stiller, Christine Taylor, Rip Torn, Justin Long, Stephen Root
Rendezte: Rawson Marshall Thurber

Műfaj:
vígjáték
Játékidő:
92 perc
Gyártó:
Red Hour Films, 20th Century Fox
Forgalmazó:
InterCom
Rendezte:
Rawson Marshall Thurber
Forgatókönyv:
Rawson Marshall Thurber
Mozipremier: 2004 November 4.
  • Ehhez a cikkhez: Kidobós - Sok flúg disznót győz jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 0 Átlagolt érték: 0  
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmek