Akció-vígjáték: Taxi 4Mozifilmek
A Taxi filmek minden főszereplője visszatér a negyedik részben, élükön a taxisofőrt alakító Samy Naceri-vel és a kétbalkezes rendőrt játszó >>>
T4xi - Taxi 4
francia film 2007
akció, vígjáték

A Taxi filmek minden főszereplője visszatér a negyedik részben, élükön a taxisofőrt alakító Samy Naceri-vel és a kétbalkezes rendőrt játszó Frédéric Diefenthal-lal, csakúgy mint a rendőrfelügyelőként szereplő Bernard Farcy, akinek a karaktere most nagyobb teret kap, mint a korábbi három részben. Szintén látható a második és harmadik résztől szereplő Emma Sjoberg (időközben Emma Wyklund-ra módosította a nevét) és Edouard Montoute, valamint a rendező Gérard Krawczyk.

Egyedül Marion Cotillard, a sorozat első három részének női főszereplője nem vett részt a T4XI-ban, a La Mome forgatásán való elfoglaltsága miatt.
A Taxi 3-ban egy bizonyos Sylvester Stallone bukkant fel meglepetésszerűen egy kanyarban. A T4XI-t a francia futballista, Djibril Cissé ajándékozza meg lenyűgöző testalkatával. Logikus választás volt a Marseille-i kapcsolódású filmhez, melyben az Olympique de Marseille színeiben tűnik fel.

A T4XI visszatér a sorozat gyökereihez, a főhősök kedves városukban, Marseille-ben kapnak kitüntetést. Míg az első rész teljes terjedelmében ebben a városban játszódott, a második és harmadik rész Párizsban és Tignes-ben.

A Luc Besson ötlete alapján és a Samy Naceri-Frédéric Diefenthal főszereplőpárossal készült T4XI a híres Taxi sorozat negyedik része. A népszerű filmfolyam az 1998-ban bemutatott Taxival kezdődött, ezt 2000-ben követte a Taxi 2, illetve 2003-ban a Taxi 3.


Szereplők:
Frederic Diefenthal, Samy Naceri, Jean-Christophe Bouvet, Bernard Farcy, Edouard Montoute
Rendező: Gérard Krawczyk
Író: Luc Besson
Forgalmazza: SPI International
Hossz: 91 perc

Hazai Mozipremier: 2007. április 5.

  • Ehhez a cikkhez: Taxi 4 jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 16 Átlagolt érték: 4.25
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek