Akció: Halálos hajszaMozifilmek
Joey Gazelle (Paul Walker) éveken át sikeresen élt kettős életet: egyrészt, mint szerető és gondos családapa, másrészt >>>
Halálos hajsza
Running Scared
német, amerikai film 2006
akció, dráma, krimi, thriller

Joey Gazelle (Paul Walker) éveken át sikeresen élt kettős életet: egyrészt, mint szerető és gondos családapa, másrészt meg a New Jersey-i olasz maffia egyik apró láncszeme.
Egy félresikerült drogüzlet alkalmával egy rendőr az életét veszti. Joey a gyilkos fegyvert - a maffia utasítása ellenére - elrejti a pincéjében, mintegy fedezetként a munkaadóival szemben. Ezzel Joey veszélybe sodorja saját magát és családját is.
Joey fiának legjobb barátja, Oleg (Cameron Bright) rátalál a pisztolyra, és magával viszi, hogy végezzen erőszakos és drogfüggő mostohaapjával, Anzorral, aki az orosz Yugorsky maffia fekete báránya. Oleg elmenekül az éjszakába, nyomában az orosz és az olasz maffia könyörtelen embereivel, valamint Rydell detektívvel (Chazz Palminteri). Rydell egy korrupt rendőr, aki a pisztolyt arra akarja felhasználni, hogy a két maffia amúgy is szétesőben levő szövetségét végleg megbontsa.
Eközben Joey, a felesége Teresa (Vera Farmiga), és a fia segítségével reménytelennek tűnő éjszakai hajszába kezd Oleg után...

Szereplők:
Paul Walker, Cameron Bright, Vera Farmiga, Karel Roden, Johnny Messner
Rendező: Wayne Kramer
Író: Wayne Kramer
Gyártó stúdió: MDP Worldwide, VIP 2+3 Medienfonds
Forgalmazza: HungariCom
Korhatár: 16 éven felülieknek
Hossz: 121 perc

Hazai Mozipremier: 2007. április 26.
  • Ehhez a cikkhez: Halálos hajsza jelenleg nincsennek további képek.
  • Filmes cikk értékelése:Szavazat: 2 Átlagolt érték: 5
Értékeld ezt a cikket:
Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz

Kapcsolódó rovatok

DVD filmekMozipremierekMozifilmek